Gamer hírek

Bioshock
Bioshock

Rapture olyan vízalatti város volt, amely vonzotta a világ legjobb és legvilágosabbjait, vagy legalábbis olyanokat, akik Andrew Ryan gazdasági filozófiájának varázslatába kerültek. Hatalmas választék volt azok közül, akik Rapture-be mentek: a művészektől a tudósokig, a mérnököktől a sportolókig. Az alábbiakban felsoroljuk Rapture ismert állampolgárait.

Dishonored 2
Dishonored 2

A Dishonored második része egy hosszú és kanyargós történetű játék, amely tele van furcsa karakterekkel és érdekes helyszínekkel. A cselekmény Karnaca déli részén játszódik, Corvo egzotikus szülővárosa körül. A Dishonored 2 története néhány évvel az első rész cselekménye után játszódik, Emily Kaldwin császárnéval, aki apja felügyelete mellett uralkodik.

Dishonored
Dishonored

A Dishonored világa szinte teljes egészében a víz. Corvo története Dunwallban, Gristol fővárosában zajlik. A Dishonored története Corvo cselekvésein keresztül halad előre, és úgy bontakozik tovább, ahogyan megvalósítja az egyes küldetéseket. Corvonak a fegyverek széles választéka áll rendelkezésére, valamint a Kívülállótól kapott természetfeletti képességek.

Saints Row 4
Saints Row 4

Aki szereti az akciót és a humort, az ne hagyja ki a Saints Row 4. részét. Izgalmas, tele fordulatokkal és élvezetes küldetésekkel, mindennel, ami kell, hogy jól szórakozzunk. A Saints Row 4 az előző rész folytatása, már az elején egy küldetésben meg kell mentenünk az embereket egy atombombától. Így leszünk az USA elnöke. A Saints Row 4 elég színes és izgalmas játék.

Hitman 2
Hitman 2

A Hitman egy játék, ami emberek meggyilkolásáról szól. Igazából bizonyos emberek meggyilkolásáról, tehát bérgyilkost játszunk. De ezen felül a Hitman 2-ben felfedezhetünk egy hatalmas területet, tele izgalmas látnivalókkal, melyeket a fejlesztők a való életből ragadtak. A Hitman 2 folyamatosan fent tartja az érdeklődést, és soha nem hagyja, hogy a játékmenet monotonná váljon.

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim

A Skyrim egy összetett nyílt világú játék, ami könnyen magába szippantja az embert. Sok érdekes és veszélyes lénnyel találkozhatunk, amik olykor csak úgy ránk támadnak. És persze ne feledjük el a sárkányokat se. A Skyrim alaptörténete érdekes és izgalmas, grafikája mai szemmel sem olyan rossz annak ellenére, hogy egy 2011-es játékról van szó.

Spintires: MudRunner
Spintires: MudRunner

A Spintires: MudRunner – American Wilds-szal játszani olyan, mintha lenne egy másodállásod. A játékmenet során minden hibánkból tanulhatunk és kell is tanulnunk. Eleinte még könnyelműen rá fogunk hajtani a láthatóan sáros utakra és bátran bemegyünk majd a sűrű erdőbe is, ha éppen úgy adódik, de egy kis idő elteltével már sokkal megfontoltabban fogunk haladni a pályán.

Postal 2
Postal 2

A Postal 2 egy FPS játék, amelyet 2003-ban adott ki a Running With Scissors. Nem egy mai darab, ennek ellenére a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Sokan minden idők legelmebetegebb játékának tartják, több országban is betiltották, így ha nem bírod a fekete humort, az értelmetlen, brutális erőszakot, a polkorrektség teljes hiányát, akkor ez nem a te játékod.