Cikkek

Okostelefon trendek szülőknek
Okostelefon trendek szülőknek, Presston PR Hétköznapok

Bizonyára minden szülőt foglalkoztat, hogy mit is csinálnak a gyerekek mostanában az okostelefonjaikon. A válasz egyszerű: mindent. A legtöbben az iskolába is magukkal viszik az okostelefonjaikat, hogy a barátaikkal együtt kipróbálják a legújabb közösségi média kihívásokat vagy az aktuális Instagram trendeket. Tovább »

Hungarian Heroes
Hungarian Heroes, Diablo Számítástechnika

A HungarianHeroes videójátékos közösség alapjait egy hatvani baráti társaság rakta le 2016-ban Sipak vezetésével. A hagyományos értelemben vett baráti közösségről van szó, ahol a tucatnyi tag személyesen ismerteegymást, egymás családját is, és rendszeresen összejártak. Ezt a mentalítást próbálták átültetni egy akkor még ereje teljében lévő videójáték közösségi terébe: Tovább »

Honnan tudhatjuk, hogy egy weboldal nem biztonságos?
biztonságos webolda, Presston PR Weblapkészítés

Naponta valószínűleg több tíz, de akár több száz webhelyet is felkeresünk. Biztosan elolvasunk egy-egy cikket, ellenőrizzük a közösségi média profiljainkat, online nézzük a kedvenc műsorunkat, vagy éppen rákattintunk egy barátunktól kapott linkre. Honnan vehetjük észre, hogy az általunk látogatott oldalak biztonságosak-e, nem pedig az adatainkra vadászó webhelyek? Tovább »

Mobil hűtőkamra felhasználási területei
Hűtőkamra Hétköznapok

A hűtőkamrák alapvetően fix kivitelben készülnek, ami azt jelenti, hogy egy adott helyszínen kerülnek felépítésre. Már léteznek mobil változatok is, amik igény szerint mozgathatók a különböző helyszínek között. Ezeket a típusokat jellemzően mobil szolgáltatások vagy pedig extra hűtőkapacitás esetén szokták alkalmazni a cégek. Tovább »

CHL Gaming elindítja az első Forma 1 bajnokságát
CHL Gaming, Forma 1 bajnokság Számítástechnika

A korábbi Call of Duty Mobile sikerek után a Carbon Hungarian League csapata bejelentette, hogy hivatalos F1 bajnokságot indít. 2021. márciustól az ország legjobb pilótái startolhatnak el eme nagyszerű szervezésben. Várjuk, hogy ki lesz Magyarország leggyorsabb pilótája. Tovább »

A programozási feladatok gyakorlása
Programozási feladatok kezdőknek Oktatás

A programozási feladatok kezdőknek és haladóknak is tartogathat kihívásokat, így azoknak is érdemes az alapoktól gyakorolni, akik úgy érzik, hogy már kellő rutint szereztek. Sokszor a vizsgán vagy az emelt szintű érettségin derül ki, hogy nem ártott volna még egy kis gyakorlás. Tovább »

Interjú Veller Tiborral, a BR bajnokcsapatának vezetőjével
Call of Duty Mobile, Veller Tibor Számítástechnika

Hatalmas érdeklődés mellett lezárult Magyarország legnagyobb mobilos bajnokságának a Call of Duty Mobile - Battle Royale bajnoksága a CHL szervezésében. Hétről-hétre izgulhattak a játékosok és a nőzők a klánokért. Aki régebb óta követi a bajnokságot láthatta, hogy hatalmas küzdési vágy volt a csapatokban. Tovább »

MagyarBrands díjas lett a villamossági piac szakértője - Családbarát és innovatív fejlesztéseket valósított meg a Daniella
MagyarBrands díj, Daniella Villamosság Kft., Presston PR Üzlet

Ismét MagyarBrands díjas lett Kiváló Üzleti kategóriában a közel 30 éve működő családi vállalkozás. Méltán érdemelte ki újból az elismerést a cég, hiszen folyamatos fejlesztések és innovatív megoldások jellemzik a nagymúltú vállalatot. Jelenleg a cég a sok családot érintő, hatékony ház- és lakásfelújítási lehetőségek biztosítására fókuszál, összhangban az anyagbeszerzésekre is kiterjedő, pénzbeli támogatást nyújtó állami intézkedésekkel. Tovább »

Elindul Magyarország első CODM Multiplayer bajnoksága
CODM Multiplayer bajnokság, E-sport Számítástechnika

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, nagyon nagy érdeklődés övezi a Call of Duty Mobile Hungarian League eseményeit. Augusztus elején a második díjátadó is sorra került, és a szervezők akkor elmondták, hogy sok meglepetéssel készülnek, és nagy változások jönnek majd az Esport világában. Tovább »

A harcosok találkozása! Call of Duty M. közösségtalálkozó és díjátadó
Call of Duty Mobile Számítástechnika

Hatalmas érdeklődés övezte az augusztus 22.-én megrendezésre kerülő második Call of Duty Mobile közösségtalálkozót és díjátadót. A szervezők elmondták, hogy az első teltházas díjátadó után egy nagyobb helyet kellett keresni a rendezvénysorozatnak, ami sokkal jobban megfelel a játékosoknak. Tovább »

Egy játékos a Kaspersky játék üzemmódját használva döntötte meg a Doom Eternal speedrun világrekordot
Doom Eternal speedrun, világrekord megdöntése Számítástechnika

A speedrunokra specializálódott játékos, Xiae megdöntötte a Doom Eternal világrekordot a Break The Record: LIVE rendezvényen. A nyertes a játékot egy óra, nyolc perc és 52 másodperc alatt fejezte be, 48 másodperccel megdöntve ezzel az eddigi rekordot. Tovább »

Call of Duty Mobile: Harmadik magyar bajnokság
Call of Duty Mobile Számítástechnika

A Warzone megjelenése után sem csökkent az érdeklődés a Call of Duty Mobile iránt. Sőt, elindult a regisztráció a harmadik Battle Royal bajnokság is októbertől. A bajnokság hivatalos oldalán látható, hogy jelenleg is tart a második bajnokság. Közel kétszáz versenyző csapott össze a selejtezők alkalmával. Tovább »

Az ESSCA diákjainak 79%-a munkaszerződést ír alá még az egyetemi évek alatt
ESSCA budapesti kampusz, Presston PR Oktatás

Az ESSCA tökéletes választás azon érettségiző és érettségivel rendelkező diákok számára, akik multikulturális környezetben szeretnének továbbtanulni, mindezt úgy, hogy nem kell elhagyniuk a biztonságot nyújtó hazájukat. A hároméves alapképzés elvégzését követően a hallgatók nemzetközileg elismert francia diplomát kapnak. Az ESSCA végzős hallgatóinak 79% még tanulmányaik befejezése előtt munkaszerződést ír alá hazai és nemzetközi vállalatoknál. Tovább »

Az Erste Csoport hisz az e-sportokban
e-sport Hétköznapok

A vezető kelet-közép-európai bank a döntők hivatalos támogatója a League of Legends Európa-bajnokság rájátszásában. Tovább »

Készüljön átfogó stratégia a hazai e-sport támogatására!
hazai e-sport támogatása Hétköznapok

A mai napon határozati javaslatot nyújtottam be annak érdekében, hogy a kormány alkosson meg egy olyan stratégiát, amely a hazai e-sport támogatása érdekében tartalmazza az érintett területeken szükséges lépéseket. Ehhez kapcsolódóan pedig egy költségvetési módosító javaslatot is beadtam a jövő évi büdzséhez, amely a szükséges lépések anyagi fedezetét biztosíthatja. Tovább »

Az okoseszközök valóban kényelmesek, de vajon biztonságosak is?
okoseszközök, Presston PR, Intelligens ajtócsengő, Gyermekfigyelő okosórák Hétköznapok

Az IoT eszközök, például az okosórák által biztosított kényelem érdekében sokszor hajlamosak vagyunk feláldozni még a biztonságunkat és az érzékeny adatainkat is. Tovább »

Doom Eternal Speedrun verseny a Kaspersky támogatásával a 2020-as nyári online játékmaratonon
Doom Eternal, Doom Eternal Speedrun verseny, Kaspersky Számítástechnika

Idén júliusban a Kaspersky és a European Speedrunner Assembly (ESA) közösen rendezi meg az ESA 2020-as nyári online jótékonysági maratonja kiemelt eseményének számító „Break the Record Live” verseny speciális online változatát. Tovább »

Lian Li Strimer 24-Pin RGB tápkábel
Lian Li Strimer, RGB LED Számítástechnika

Manapság már szinte mindenféle kiegészítőt lehet vásárolni, amik csodálatos RGB színekben pompáznak, már mi is jó pár cikkben írtunk róluk. Aki még nem tudja, milyen vagány kiegészítővel dobja fel a gamer háza látványát, annak van egy javaslatunk: RGB-s tápkábellel, ugyanis a Lian Li (tajvani gyártó) által már ilyet is szerelhetünk a gépünkbe. Tovább »

Kolink Phalanx számítógépház
Kolink Phalanx számítógépház Számítástechnika

A Kolink az utóbbi időben nagyon jó ár-érték arányú számítógépházakat kínál a vásárlók számára. Legújabb modelljük, a Phalanx, egy midi-tower ház, ami elsősorban vékony acélból, alumíniumból és üvegből épül fel. Az üvegből készült bal oldali panel vizuálisan nagyon feltűnő, ráadásul kihajtható és csuklópántokkal is el van látva. Tovább »

InDaHouse Online Társasmaraton
InDaHouse Online Társasmaraton Oktatás

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei az ország legszegényebb településein élő gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlünk kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe. Tovább »

Aerocool Cylon processzor hűtők
Aerocool Cylon, processzor hűtők, Aerocool Cylon 4, Aerocool Cylon 3, Aerocool Core Plus Számítástechnika

Egy erős konfiguráció összeállításakor gyakran vakargatjuk a fejünket, hogy vajon milyen hűtést kellene választani, főleg akkor, ha nem vagyunk megelégedve a gyári processzorhűtő teljesítményével. A gyári hűtés az alap órajelen való futtatás esetén javasolt, de a gamerek többsége szeret tuningolni, és amikor ezek a rendszerek már kifulladnak. Tovább »

Változik a játékdivat
Fejlesztő játékok Hétköznapok

Szakértő megfigyelő számára elég hamar kiderül egy kisgyermekről játék közben, hogy mennyire kreatív. Tehát olyan fejlesztő játékok kellenek a gyereknek, amik nem okoznak felfordulást a lakásban. Tovább »

Stresszmentes e-felvételi az ESSCA-n
ESSCA budapesti kampusz, felvételi, PResston PR Oktatás

Május 31-ig van lehetőségük jelentkezni azoknak az érettségivel rendelkező vagy ebben az évben érettségiző diákoknak, akik a világszínvonalú üzleti egyetemen szeretnék folytatni felsőoktatási tanulmányaikat. Tovább »

BitFenix Nova Mesh TG RGB számítógépház
BitFenix Nova Mesh TG RGB, Számítógépház, BitFenix Számítástechnika

A BitFenix csúcstechnikai számítógépes hardvereket és perifériákat gyárt, amelyeket kiváló formatervezés és a legújabb technológiai fejlődés jellemez. Céljuk olyan magas minőségű hardverek létrehozása, amelyek maximális erőt és teljesítményt nyújtanak vásárlóiknak a mindennapi számítástechnikai feladataik elvégzéséhez. Tovább »

Endgame Gear XM1 Gamer egér
Endgame Gear XM1, Gamer egér Számítástechnika

A gamerek egyik legfontosabb kelléke az egér. Hiába a gyors számítógép, ha a játék közben nem úgy reagál az egér, ahogy kellene. Éppen ezért fontos a kézreálló és megbízható egér kiválasztása minden játékos számára. A hagyományos egerekkel is lehet játszani, de a gamer egerek tovább bírják és speciálisabb funkciókkal is fel vannak szerelve. Tovább »

Chieftec Gaming Scorpion számítógépház
Chieftec Gaming Scorpion II, Számítógépház, Chieftec Számítástechnika

A Chieftec főleg a megbízható tápegységeiről híres, de kínálatukban megtalálhatóak a hagyományos kialakítású számítógépházak is. A gyártó azonban most eltért a tőle megszokottaktól, célpontba vette a gamereket és egy fantasztikusan új designnal és külsővel, valamint kiváló ár-érték aránnyal jellemezhető legújabb számítógépházukkal. Tovább »

RAIJINTEK IRIS 14 Rainbow RGB
RAIJINTEK IRIS 14 Rainbow RGB Számítástechnika

Amikor elsőként megjelentek az üveg oldallapos számítógép házak, akkor csak a legelszántabbak engedhették meg maguknak. Ma már azonban a legtöbb gyártó elérhető áron kínálja őket. A plexi oldalfalon át betekintést nyerhetünk a gép belsejébe, ami önmagában véve nem túl izgalmas. Ezt kompenzálva egyre több olyan alkatrész jelent meg, ami LED világítást kapott. Tovább »

Szoros együttműködést kezdeményez az ESSCA budapesti kampusza a hazai középiskolák vezetőivel
ESSCA budapesti kampusz, Presston PR Oktatás

Az ESSCA School of Management budapesti kampusza életre hívta Pályaorientációs Bizottságát (POB). Az intézmény vezetője, Dr. Deli-Gray Zsuzsa a mai napon átadta a Bizottsági tagságra vonatkozó felkérőleveleket. Első körben az International School of Budapest, a Budapesti XIV. Kerületi Teleki Blanka Gimnázium, a Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium vezető képviselői vehették át a megbízást. A Bizottság márciusban kezdi meg opera Tovább »

Már várjuk az Age of Empires 4 megjelenését!
Age of Empires 4 Hétköznapok

Az Age of Empires széria legújabb darabját már 2017-ben, az első rész megjelenésének huszadik évfordulóján harangozta be a Microsoft, de egészen 2019 őszéig mindössze annyit tudtunk róla, hogy lesz. Ezért aztán a rajongók minden információmorzsára úgy csapnak le, mint éhező etióp gyerek a segélycsomagra. Tavaly novemberben végül megjelent a játék trailere, illetve egy videóinterjú Adam Isgreennel, a projekt kreatív igazgatójával. És bár a megjelenési dátumot még mindig nem tűzték ki, sok mindent Tovább »

Noblechairs gamer székek luxuskivitelben
Noblechairs gamer székek, Noblechairs EPIC Black Edition, Noblechairs HERO Black Edition, Noblechairs ICON Black Edition Számítástechnika

Aki komolyan gondolja a játékot, annak bizony sok időt kell töltenie a számítógépe előtt. Ha már sokat kell ülni, akkor annak meg kell adni a maga módját. Az új egyedi Noblechairs Black szériás prémium székei összehasonlíthatatlan kialakítással készülnek, megbízható német minőség, diszkrét logó és egyedi felületkezelés jellemzi őket. Tovább »

Mennyibe kerülnek a prémium szolgáltatások?
Prémium szolgáltatások Üzlet

A minőséget bizony meg kell fizetni, ami történetesen abban az esetben is igaz, ha a keresőoptimalizálásról vagy annak egy részterületéről van szó. A minőség és az ár pedig egyenesen arányosan nő. Tovább »

Kompakt SSF házak tökéletes szellőzéssel
Rajintek Metis Evo, Rajintek, számítógépház Számítástechnika

A számítógépházak piacán elég sok híres és bevált gyártó található, így ha egy új résztvevő szeretne bekapcsolódni, akkor nekik igazán ütős dolgot kell letenni az asztalra. A 2013-ban megalakult német Rajintek gyártó nem biztos, hogy sokak számára ismerős, pedig már egy ideje több számítástechnikai területre próbál betörni. Tovább »

Tanácsok a hatékony PR linképítéshez
PR linképítés Weblapkészítés

Újra és újra bebizonyosodik, hogy a keresőoptimalizálásban óriási a linkek szerepe. Néhány dolgot azonban nem árt szem előtt tartani, ha azt szeretnénk, hogy a linképítés hatékony legyen, és meghozza a várt eredményeket. Tovább »

A Modderek és a Gamerek álma
Rajintek Eris Evo, Rajintek, számítógépház Számítástechnika

Nem gyakran hallunk a Rajintek-ről, de ha igen, akkor szokatlan és új termékekről van szó. A cég nemrégiben mutatta be az Eris Evo névre hallgató brutális számítógépházát, amelybe akár két számítógép is belefér, húsz ventilátorral, egy quad-SLI rendszerrel vagy éppen két függőlegesen szerelt videokártyával. Azért ez nem semmi, kicsit elgurult a tervezők gyógyszere. Tovább »

Erős vázszerkezetű ágyazható kanapék
Ágyazható kanapé Hétköznapok

Amikor a megfelelő ülőalkalmatosság beszerzése kerül napirendre, akkor érdemes átgondolni azokat a feltételeket, amiknek meg kell felelnie a kiválasztásra kerülő bútordarabnak. Helytakarékosság szempontjából az ágyazható kanapé maximálisan ki tudja elégíteni az igényeket, hiszen csukott állapotban kis helyet foglal. Amikor viszont egy vagy kétszemélyes alvóhelyre van szükség, akkor néhány egyszerű mozdulattal ki lehet nyitni, meg lehet ágyazni. Tovább »

Klasszikus vagy moduláris tápot érdemes választani?
Kolink Classic Power, Kolink Modular Power, moduláris tápegység, Kolink Számítástechnika

A hagyományos tápegységek biztosan mindenki számára ismertek, amik a régi számítógépekben voltak beszerelve. Napjainkban azonban ezek a tápok már nemigen tudnak labdába rúgni, hiszen az egyes komponensek energiafogyasztása a magasabb számítási teljesítmény érdekében megemelkedett. Tovább »

Csúcs gamer igényeknek megfelelő gépházak
Kolink Ethereal, Kolink Refine, Kolink, számítógépház Számítástechnika

A Kolink táján soha nincs pihenés, folyamatosan megújulnak és finomítják a termékpalettájukat. Erről tanúskodnak a legújabb elegáns külsővel rendelkező PC házaik is, a Kolink Ethereal és a Kolink Refine, amelyek kiváló légáramlással és tágas hellyel rendelkeznek a csúcs gamer igényeknek megfelelően. Tovább »

Mi az online marketing célja?
Online marketing Weblapkészítés

Az internetes marketing ugyanúgy, ahogy a marketing más fajtája, a hagyományos 4P, tehát a Product, Price, Place, Promotion rendszerére épül, ugyanakkor megfigyelhető, hogy az online platformon történő értékesítés egyre inkább az eladó, valamint az egyszemélyes piacot jelentő vásárló közötti kommunikációra éleződik ki. Tovább »

Bemutatkoznak a Kolink legújabb moduláris tápegységei
Kolink Enclave 500W, Kolink Enclave 600W, Kolink Enclave 700W Számítástechnika

A Kolink bemutatja a legújabb tápegység szériáját: Kolink Enclave. 80 PLUS Gold tanúsítvány, magas teljesítmény és minőségi működés. 12 V-os single rail kialakításának köszönhetően stabil energiaellátást nyújt a számítógépnek. Ezek mellett teljesen moduláris a kábelezése és rendkívül halk. Tovább »

Optimális Midi-Tower házak gamereknek
Kolink K4, Kolink K5, Midi-Tower házak Számítástechnika

Sokszor felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb számítógép ház a gamerek számára. A Kolink Inspire K4 és K5 modelljei azoknak lettek kitalálva, akik egyedi kinézetű és modern gamer számítógép házat keresnek. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyre egy gamer felhasználónak szüksége lehet: vonzó elülső panel, profi hűtés, sok hely. Tovább »

A készítők eléggé túltolták a Bleach anime sorozatot
Bleach anime sorozat Hétköznapok

Körülbelül tizennégy évvel ezelőtt a Tite Kubo által megálmodott Bleach világ az egyik legnépszerűbb manga-franchise-ok közé tartozik. Az online viták folyamatosan zajlottak: a Bleach, a Naruto és a One Piece szurkolók mindegyike azzal érvelt, hogy saját sorozatuk a legjobb és a legnépszerűbb. Tovább »

Milyen webáruház elemzések léteznek?
Webáruház elemzés Weblapkészítés

Ha egy áruház nem működik rendesen, akkor azt érzi a tulajdonosa, hiszen a forgalom és a bevétel alulmarad az elvártnak, és ilyenkor valamit tenni kell. Igen, de mit? Az esetek többségében rossz irányba mennek el az emberek, és nem a problémát oldják meg, hanem még nagyobb gondot okoznak. Tovább »

A hangosfilmek megszületése, fejlődése
Mozifilmek Hétköznapok

Bár napjainkban nehéz elképzelni, hogy annak idején csak némafilmek léteztek, de ez valóban így volt egészen az 1900-as évekig. A filmkészítők lelkesen próbálkoztak különböző módszerek, technikák alkalmazásával, melynek során egészen elképesztő ötletek is születtek azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne a mozgóképet és a hangot egymással párhuzamosan lejátszani. Aztán végül megtörtént az áttörés, és a filmek végre „felhangosodtak”. Tovább »

A Java tanfolyam egy nyerő választás
Ingyenes Java tanfolyam Oktatás

Ha valaki nagy érdeklődést mutat a számítástechnika izgalmas világa iránt, akkor nagy esély van rá, hogy idővel programozó válik belőle. Ehhez persze hosszú, rögös út vezet, ami nem kevés nehézséggel van kikövezve. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy ne lehetne nekilendülni a gondosan kiválasztott programnyelv megtanulásának, csupán egy kis kitartás, türelem és egy nagy adag szorgalom kell hozzá. Tovább »

A sikeres karrier alapja az önismeret
Sikeres karrier Hétköznapok

Amikor a középiskola utolsó évében el kell dönteni, hogy ki milyen pályát választ, akkor sokan tanácstalanul ülnek a pályaválasztási tájékoztató fölött, abban reménykedve, hogy az ott leírtak alapján előbb-utóbb sikerül majd eldönteni, hogy melyik hivatás lenne ideális választás számukra. A feladat meglehetősen nagy kihívásokat tartogat egy 18 éves fiatal számára, aki még szinte egyáltalán nincs tisztában a saját képességeivel. Tovább »

Sikeres keresőoptimalizálás lépésről lépésre
Optimalizált szövegírás Weblapkészítés

Nem véletlen, hogy azok a vállalkozások, akik nem élnek a keresőoptimalizálás nyújtotta előnyökkel, elvesznek a konkurens cégek között. Az esetek többségében ennek nem az az oka, hogy kevésbé jó termékeket, szolgáltatásokat kínálnak a vásárlóiknak. A magyarázat sokkal inkább abban keresendő, hogy ezek a cégek láthatatlanok maradnak az internet útvesztőjében. Tovább »

Forgalomnövelés ingyen?
Forgalomnövelés Weblapkészítés

Ma már minden területen nagy a konkurencia, és egy weboldal önmagában nem jelent semmit. Ha nincs rajta forgalom, nem találják meg az emberek, akkor az olyan, mintha nem is létezne. Hogyan lehet forgalmat generálni a weboldalra komolyabb befektetés nélkül? Tovább »

A nevetés élettani hatásairól
Viccek Hétköznapok

Az évek során számos kutatás eredménye is alátámasztotta azt a felvetést, miszerint a nevetésnek rengeteg jótékony hatása van az emberi szervezetre. Ez elsősorban azzal magyarázható, hogy a jó kedélyállapot előidézi a boldogsághormonok termelődését a testben, ami nemcsak a lelki állapotra van pozitív hatással, hanem az egészségi állapotra is. Tovább »

Az Asus VivoBook S15 színt visz a mindennapokba
Üzleti tanácsok Számítástechnika

Az Asus VivoBook S15 szériája igazán fiatalos és eleven. Nagyon jól illik üzletembereknek, iskolásoknak és mindenkinek, aki szeretne a személyiségéhez illő laptopot választani. Merész formatervezésével, pehelykönnyű kialakításával és egyedi színkombinációval hamar belopja magát az emberek szívébe. Tovább »

Gálaműsor gyermek balett fellépőkből?
Gyermek balett Oktatás

A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda minden év végén hatalmas gálaműsort rendez a fiatal táncosok közreműködésével, amivel a szülők nagyon jól követhetik a gyermekeik fejlődését, ráadásul az egész család számára egy felejthetetlen kikapcsolódás. Tovább »

Csizma a könnyű lábakért
Érszűkület kezelése Hétköznapok

Az emberek többsége rendelkezik valamilyen szív- és érrendszeri betegséggel, amely többek között a helytelen életmódnak köszönhető. Nagyon sok esetben az érszűkület következményeképpen amputálni kell az alsó végtagokat, ezzel nehezebbé téve a betegek további életét. Szerencsére a konnyulab.hu szakemberei kifejlesztettek egy olyan megoldást, ami képes segíteni ezen a folyamaton, és igazi áttörés lehet az érszűkület tömeges gyógyításában. Tovább »

Utcai minikönyvtárak?
Hírportál Hétköznapok

Az ötletet egy debreceni csapat vetette fel, és a posztjukban arra kérték az olvasókat, hogy szavazzanak arról, hogy hol lehetne ezeket a nyilvános kis könyvtárakat elhelyezni. Nagyon sok ember lelkesen fogadta a hírt, hiszen külföldön hasonló projektek már évek óta nagy sikerrel működnek, sok örömet okozva ezzel minden olvasni szerető polgárnak. Tovább »

Modern és egyszerre stílusosan elegáns? Ez a Cluse!
Cluse női óra, Cluse órák Hétköznapok

Létezik vajon tökéletes női óra, ami minden szetthez megy? Aligha. Jól tudják ezt a Cluse óra megalkotói, hiszen arra törekszenek, hogy a hölgyek mindenféle elképzelésének eleget tudjanak tenni. Tovább »

Arany felvásárlás kimagasló áron
Arany felvásárlás Hétköznapok

Hagyaték tárgyalások után a családban bizonyos ékszerek tovább öröklődnek, a nagymama padlásáról soha nem látott dísztárgyak, csecsebecsék kerülnek elő. Ezeket a legtöbben csak őrizgetik, pakolgatják, de nem igazán tudnak mit kezdeni velük. Tovább »

Kemencés pizza olasz módra
Kemencés pizza Hétköznapok

A konyhai sütő és a kemence nem összehasonlítható, hiszen a kemencével igazi ropogós és friss pizzák, kenyerek, pékáruk, húsok készíthetőek. A kemence füstös íze átitatja az ételt, és ezáltal sokkal természetesebb és finomabb lesz. Tovább »

Paradontológia a Dentys fogászaton
Fogorvos Győr Hétköznapok

A reggeli vagy az esti fogmás közben könnyen előfordulhat, hogy a gargalizáláshoz használt víz véres lesz. Ez általában annak a jele, hogy kialakulóban van a fogínysorvadás, ami meglehetősen komoly probléma. Tovább »

Nyomtató bérlés változatos szolgáltatásokkal
Nyomtató bérlés Számítástechnika

A modern kivitelezésű nyomtatók használata nagy szerepet játszik a minőségi munkavégzésben, hiszen azok nélkül aligha lehetne dokumentumokat nyomtatni vagy másolni. Bizonyos esetekben szükség van szkennelésre és faxolásra is, így érdemes a multifunkciós nyomtató igénybevétele mellett dönteni. Tovább »

Az Apacsdog a boldog kutyákra specializálódott
Belcando kutyatáp Hétköznapok

A felelősségteljes kutyatartás folyamatos odafigyelést igényel a gazdik részéről. A képzés, a nyomon követés és a szállítás megszervezése is rendkívül fontos, ellenkező esetben csökkenhet a négylábúak komfortérzete. Tovább »

Gyors munkavégzés multifunkciós nyomtatóval
Multifunkciós nyomtató Számítástechnika

A multifunkcionalitás manapság már szinte minden műszaki gép esetében alapelvárás. Ugyanez a helyzet akkor is, ha épp egy kiváló teljesítményű nyomtatóra van szükség, aminek nemcsak nyomtatásra, hanem másolásra, szkennelésre és adott esetben faxolásra is alkalmasnak kell lennie. Tovább »

Hogyan működik a családi pótlék Ausztriában?
Családi pótlék Ausztria Hétköznapok

Sok ember megy külföldre a csábító fizetések miatt, és gyakran előfordul, hogy kint is marad, majd családot alapít. Szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen ezt nem sokan tudják véghezvinni, és szomorúan kullognak haza. Tovább »

Igényes alapásás Tatabánya lakosainak
Alapásás Tatabánya Hétköznapok

Egy ház felépítése mindig nagy felelősséggel jár, hiszen elég egy rossz döntés, és máris borul az egész terv. Annak érdekében, hogy a falszerkezet hosszú évekig megfelelő legyen, és repedések nélkül bírja a terhelést, nagyon fontos a körültekintően elkészített alapozási munka. Tovább »

Gyors és szakszerű kárrendezés Budapesten
Gépjármű kárrendezés Hétköznapok

A gépjármű rendszeres használata sok előnyt tartogat, azonban könnyen adódhatnak olyan szituációk is, amikor szükség adódik a megsérült autó elszállítására és a kárrendezés elintézésére. Ez sokszor egy végtelennek tűnő procedúra, ami rengeteg időt és energiát vesz el a sofőrtől, aki lehet, hogy épp sietne a dolgára. Tovább »

Így készül el az animációs videód
Animációs videó Üzlet

Megfogadtad, hogy 2019-ben kipróbálsz új, izgalmas, egyedi marketing ötleteket, amelyek vérfrissítést hoznak a vállalkozásodba? Az animáció készítés ennek az egyik legjobb módja. Egyedi, izgalmas, könnyen értelmezhető. Hogyan kezdj hozzá a megvalósításához? Tovább »

Hol találhatóak megbízható üzleti partnerek?
Üzleti partnerek Üzlet

Az internet tele van üzleti ajánlatokkal, de nehéz eldönteni, hogy melyik a valós és melyik az álca. Egy megbízható üzleti partner keresése elég sok időt vehet igénybe, bármilyen területről is legyen szó. Minden téren sok a konkurencia, és ami még rátesz egy lapáttal, hogy rengeteg az elavult hirdetés, tele van az internet úgynevezett elektronikus szeméttel. Tovább »

Mire kell figyelni webáruház készítése során?
Webáruház készítés Győr Weblapkészítés

Sokan majdnem minden nap használnak valamilyen webáruházat, szinte már az emberek életének része az online vásárlás. Az internetes eladások száma évről évre folyamatosan emelkedik, és a törvényi szabályozások is egyre szigorúbbak. Ez mind azt mutatja, hogy ma már nem jelent nagy kockázatot az internetről vásárolni, sőt semmi veszteni való sincs benne. Tovább »

Nem kell előfizetni erre az internetes hírportálra
Üzleti hírportál Üzlet

Egy nemrégiben indult internetes hírportál teljesen ingyenes, az olvasók előzetes regisztráció és kötöttségek nélkül böngészhetik a feltöltött híreket. A témák között főképp a magyarországi vállalkozások által biztosított szolgáltatások találhatóak meg. Tovább »

Minőségi linkekkel javulhat az átkattintási arány?
Minőségi linkek Weblapkészítés

A keresőoptimalizálással foglalkozó cégek kutatásai egymásnak ellentmondanak. Vannak cégek, aki úgy gondolják, hogy az átkattintási arány (CTR) hatással van a helyezésekre, mások ezt cáfolják. A kattintásokkal befolyásolható pontszám növelését felismeri és már kivédi a Google, tehát valószínűsíthető, hogy a helyezés és az átkattintás aránya között van összefüggés. Tovább »

Mi a KATA adózás lényege
Vállalkozó blog Üzlet

A 2018-as felmérések szerint még soha nem volt ennyire népszerű a kisadózó vállalkozók tételes adója (kata) Magyarországon. A NAV szerint az elmúlt 4 évben háromszorosra nőtt azon vállalkozók száma, aki ezt az adózási formát választották. Tovább »

Háziállatról emberre terjedő betegségek
Emberre terjedő betegségek Hétköznapok

Nagyon szoros a testi-lelki kapcsolat gazda és kedvence között. Gyakran ölelgetik, puszilgatják állatukat, még akkor is, ha közben fejükben ott motoszkálnak a különböző emberre is veszélyes betegségekről szóló sokszor hiányos, de ijesztő információk. Tovább »

Fontosak a színek egy webáruház készítés során?
Webáruház készítés Weblapkészítés

A színek érzéseket, érzelmeket váltanak ki az emberekből, ami a webáruházaknál kiemelten fontos. A látogató először a színvilágot látja meg, ez alapján dönt, hogy tovább böngészik a honlapon, vagy inkább egy másik, hasonló témájú oldalt keres. Tovább »

Egyre többen tanulnak online
C programozás Oktatás

Talán nem meglepő, hogy a mai világban egyre többen tanulnak online, hiszen sokkal kényelmesebb és rugalmasabb időbeosztással vehetőek igénybe az online kurzusok, mint a hagyományos tantermi megoldások. Tovább »

Gyors laptop szerviz Tatabányán
Laptop szerviz Tatabánya Számítástechnika

Legyen szó bármilyen laptopról, senki nem szereti, ha sokat kell várni a szervizelésére. Akár irodai munkagépről, akár gamer laptopról beszélünk, minden nap kínszenvedés lehet a tulajdonos számára, amit gép nélkül kell töltenie. Ennek nem kell így lennie, ha gyors és szakszerű szerviz intézi a javítást. Tovább »

Honlapkészítés Budapesten minőségi tartalommal
Honlapkészítés Budapest Weblapkészítés

Ha jó helyezést szeretne elérni egy weboldal a Google találati listában, akkor a szerkesztőknek mindenképpen nagy figyelmet kell fordítaniuk a tartalomra is. Fontos, hogy a közzétett anyag jó minőségű, mély, átfogó jellegű, de könnyen olvasható és megérthető legyen. Tovább »

Mi a norvég oktatási módszer lényege?
üzleti szolgáltatás Üzlet

Ennek az oktatási módszernek a lényege a csoportmunka, a kreativitás és az életre való nevelés. Az iskolák nemcsak tudást adnak át, hanem olyan információkat is, amelyek a mindennapi életben való boldoguláshoz szükségesek. A kreativitásra építenek és arra, hogyan tudnak majd a jövő felnőttjei együttműködni, és sikeresen megoldani a problémákat, bármilyen szituációról legyen is szó. Tovább »