Számítástechnika

Hungarian Heroes
Hungarian Heroes, Diablo Számítástechnika

A HungarianHeroes videójátékos közösség alapjait egy hatvani baráti társaság rakta le 2016-ban Sipak vezetésével. A hagyományos értelemben vett baráti közösségről van szó, ahol a tucatnyi tag személyesen ismerteegymást, egymás családját is, és rendszeresen összejártak. Ezt a mentalítást próbálták átültetni egy akkor még ereje teljében lévő videójáték közösségi terébe: Tovább »

CHL Gaming elindítja az első Forma 1 bajnokságát
CHL Gaming, Forma 1 bajnokság Számítástechnika

A korábbi Call of Duty Mobile sikerek után a Carbon Hungarian League csapata bejelentette, hogy hivatalos F1 bajnokságot indít. 2021. márciustól az ország legjobb pilótái startolhatnak el eme nagyszerű szervezésben. Várjuk, hogy ki lesz Magyarország leggyorsabb pilótája. Tovább »

Interjú Veller Tiborral, a BR bajnokcsapatának vezetőjével
Call of Duty Mobile, Veller Tibor Számítástechnika

Hatalmas érdeklődés mellett lezárult Magyarország legnagyobb mobilos bajnokságának a Call of Duty Mobile - Battle Royale bajnoksága a CHL szervezésében. Hétről-hétre izgulhattak a játékosok és a nőzők a klánokért. Aki régebb óta követi a bajnokságot láthatta, hogy hatalmas küzdési vágy volt a csapatokban. Tovább »

Elindul Magyarország első CODM Multiplayer bajnoksága
CODM Multiplayer bajnokság, E-sport Számítástechnika

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, nagyon nagy érdeklődés övezi a Call of Duty Mobile Hungarian League eseményeit. Augusztus elején a második díjátadó is sorra került, és a szervezők akkor elmondták, hogy sok meglepetéssel készülnek, és nagy változások jönnek majd az Esport világában. Tovább »

A harcosok találkozása! Call of Duty M. közösségtalálkozó és díjátadó
Call of Duty Mobile Számítástechnika

Hatalmas érdeklődés övezte az augusztus 22.-én megrendezésre kerülő második Call of Duty Mobile közösségtalálkozót és díjátadót. A szervezők elmondták, hogy az első teltházas díjátadó után egy nagyobb helyet kellett keresni a rendezvénysorozatnak, ami sokkal jobban megfelel a játékosoknak. Tovább »

Egy játékos a Kaspersky játék üzemmódját használva döntötte meg a Doom Eternal speedrun világrekordot
Doom Eternal speedrun, világrekord megdöntése Számítástechnika

A speedrunokra specializálódott játékos, Xiae megdöntötte a Doom Eternal világrekordot a Break The Record: LIVE rendezvényen. A nyertes a játékot egy óra, nyolc perc és 52 másodperc alatt fejezte be, 48 másodperccel megdöntve ezzel az eddigi rekordot. Tovább »

Call of Duty Mobile: Harmadik magyar bajnokság
Call of Duty Mobile Számítástechnika

A Warzone megjelenése után sem csökkent az érdeklődés a Call of Duty Mobile iránt. Sőt, elindult a regisztráció a harmadik Battle Royal bajnokság is októbertől. A bajnokság hivatalos oldalán látható, hogy jelenleg is tart a második bajnokság. Közel kétszáz versenyző csapott össze a selejtezők alkalmával. Tovább »

Doom Eternal Speedrun verseny a Kaspersky támogatásával a 2020-as nyári online játékmaratonon
Doom Eternal, Doom Eternal Speedrun verseny, Kaspersky Számítástechnika

Idén júliusban a Kaspersky és a European Speedrunner Assembly (ESA) közösen rendezi meg az ESA 2020-as nyári online jótékonysági maratonja kiemelt eseményének számító „Break the Record Live” verseny speciális online változatát. Tovább »

Lian Li Strimer 24-Pin RGB tápkábel
Lian Li Strimer, RGB LED Számítástechnika

Manapság már szinte mindenféle kiegészítőt lehet vásárolni, amik csodálatos RGB színekben pompáznak, már mi is jó pár cikkben írtunk róluk. Aki még nem tudja, milyen vagány kiegészítővel dobja fel a gamer háza látványát, annak van egy javaslatunk: RGB-s tápkábellel, ugyanis a Lian Li (tajvani gyártó) által már ilyet is szerelhetünk a gépünkbe. Tovább »

Kolink Phalanx számítógépház
Kolink Phalanx számítógépház Számítástechnika

A Kolink az utóbbi időben nagyon jó ár-érték arányú számítógépházakat kínál a vásárlók számára. Legújabb modelljük, a Phalanx, egy midi-tower ház, ami elsősorban vékony acélból, alumíniumból és üvegből épül fel. Az üvegből készült bal oldali panel vizuálisan nagyon feltűnő, ráadásul kihajtható és csuklópántokkal is el van látva. Tovább »

Aerocool Cylon processzor hűtők
Aerocool Cylon, processzor hűtők, Aerocool Cylon 4, Aerocool Cylon 3, Aerocool Core Plus Számítástechnika

Egy erős konfiguráció összeállításakor gyakran vakargatjuk a fejünket, hogy vajon milyen hűtést kellene választani, főleg akkor, ha nem vagyunk megelégedve a gyári processzorhűtő teljesítményével. A gyári hűtés az alap órajelen való futtatás esetén javasolt, de a gamerek többsége szeret tuningolni, és amikor ezek a rendszerek már kifulladnak. Tovább »

BitFenix Nova Mesh TG RGB számítógépház
BitFenix Nova Mesh TG RGB, Számítógépház, BitFenix Számítástechnika

A BitFenix csúcstechnikai számítógépes hardvereket és perifériákat gyárt, amelyeket kiváló formatervezés és a legújabb technológiai fejlődés jellemez. Céljuk olyan magas minőségű hardverek létrehozása, amelyek maximális erőt és teljesítményt nyújtanak vásárlóiknak a mindennapi számítástechnikai feladataik elvégzéséhez. Tovább »

Endgame Gear XM1 Gamer egér
Endgame Gear XM1, Gamer egér Számítástechnika

A gamerek egyik legfontosabb kelléke az egér. Hiába a gyors számítógép, ha a játék közben nem úgy reagál az egér, ahogy kellene. Éppen ezért fontos a kézreálló és megbízható egér kiválasztása minden játékos számára. A hagyományos egerekkel is lehet játszani, de a gamer egerek tovább bírják és speciálisabb funkciókkal is fel vannak szerelve. Tovább »

Chieftec Gaming Scorpion számítógépház
Chieftec Gaming Scorpion II, Számítógépház, Chieftec Számítástechnika

A Chieftec főleg a megbízható tápegységeiről híres, de kínálatukban megtalálhatóak a hagyományos kialakítású számítógépházak is. A gyártó azonban most eltért a tőle megszokottaktól, célpontba vette a gamereket és egy fantasztikusan új designnal és külsővel, valamint kiváló ár-érték aránnyal jellemezhető legújabb számítógépházukkal. Tovább »

RAIJINTEK IRIS 14 Rainbow RGB
RAIJINTEK IRIS 14 Rainbow RGB Számítástechnika

Amikor elsőként megjelentek az üveg oldallapos számítógép házak, akkor csak a legelszántabbak engedhették meg maguknak. Ma már azonban a legtöbb gyártó elérhető áron kínálja őket. A plexi oldalfalon át betekintést nyerhetünk a gép belsejébe, ami önmagában véve nem túl izgalmas. Ezt kompenzálva egyre több olyan alkatrész jelent meg, ami LED világítást kapott. Tovább »

Noblechairs gamer székek luxuskivitelben
Noblechairs gamer székek, Noblechairs EPIC Black Edition, Noblechairs HERO Black Edition, Noblechairs ICON Black Edition Számítástechnika

Aki komolyan gondolja a játékot, annak bizony sok időt kell töltenie a számítógépe előtt. Ha már sokat kell ülni, akkor annak meg kell adni a maga módját. Az új egyedi Noblechairs Black szériás prémium székei összehasonlíthatatlan kialakítással készülnek, megbízható német minőség, diszkrét logó és egyedi felületkezelés jellemzi őket. Tovább »

Kompakt SSF házak tökéletes szellőzéssel
Rajintek Metis Evo, Rajintek, számítógépház Számítástechnika

A számítógépházak piacán elég sok híres és bevált gyártó található, így ha egy új résztvevő szeretne bekapcsolódni, akkor nekik igazán ütős dolgot kell letenni az asztalra. A 2013-ban megalakult német Rajintek gyártó nem biztos, hogy sokak számára ismerős, pedig már egy ideje több számítástechnikai területre próbál betörni. Tovább »

A Modderek és a Gamerek álma
Rajintek Eris Evo, Rajintek, számítógépház Számítástechnika

Nem gyakran hallunk a Rajintek-ről, de ha igen, akkor szokatlan és új termékekről van szó. A cég nemrégiben mutatta be az Eris Evo névre hallgató brutális számítógépházát, amelybe akár két számítógép is belefér, húsz ventilátorral, egy quad-SLI rendszerrel vagy éppen két függőlegesen szerelt videokártyával. Azért ez nem semmi, kicsit elgurult a tervezők gyógyszere. Tovább »

Klasszikus vagy moduláris tápot érdemes választani?
Kolink Classic Power, Kolink Modular Power, moduláris tápegység, Kolink Számítástechnika

A hagyományos tápegységek biztosan mindenki számára ismertek, amik a régi számítógépekben voltak beszerelve. Napjainkban azonban ezek a tápok már nemigen tudnak labdába rúgni, hiszen az egyes komponensek energiafogyasztása a magasabb számítási teljesítmény érdekében megemelkedett. Tovább »

Csúcs gamer igényeknek megfelelő gépházak
Kolink Ethereal, Kolink Refine, Kolink, számítógépház Számítástechnika

A Kolink táján soha nincs pihenés, folyamatosan megújulnak és finomítják a termékpalettájukat. Erről tanúskodnak a legújabb elegáns külsővel rendelkező PC házaik is, a Kolink Ethereal és a Kolink Refine, amelyek kiváló légáramlással és tágas hellyel rendelkeznek a csúcs gamer igényeknek megfelelően. Tovább »

Bemutatkoznak a Kolink legújabb moduláris tápegységei
Kolink Enclave 500W, Kolink Enclave 600W, Kolink Enclave 700W Számítástechnika

A Kolink bemutatja a legújabb tápegység szériáját: Kolink Enclave. 80 PLUS Gold tanúsítvány, magas teljesítmény és minőségi működés. 12 V-os single rail kialakításának köszönhetően stabil energiaellátást nyújt a számítógépnek. Ezek mellett teljesen moduláris a kábelezése és rendkívül halk. Tovább »

Optimális Midi-Tower házak gamereknek
Kolink K4, Kolink K5, Midi-Tower házak Számítástechnika

Sokszor felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb számítógép ház a gamerek számára. A Kolink Inspire K4 és K5 modelljei azoknak lettek kitalálva, akik egyedi kinézetű és modern gamer számítógép házat keresnek. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyre egy gamer felhasználónak szüksége lehet: vonzó elülső panel, profi hűtés, sok hely. Tovább »

Az Asus VivoBook S15 színt visz a mindennapokba
Üzleti tanácsok Számítástechnika

Az Asus VivoBook S15 szériája igazán fiatalos és eleven. Nagyon jól illik üzletembereknek, iskolásoknak és mindenkinek, aki szeretne a személyiségéhez illő laptopot választani. Merész formatervezésével, pehelykönnyű kialakításával és egyedi színkombinációval hamar belopja magát az emberek szívébe. Tovább »

Nyomtató bérlés változatos szolgáltatásokkal
Nyomtató bérlés Számítástechnika

A modern kivitelezésű nyomtatók használata nagy szerepet játszik a minőségi munkavégzésben, hiszen azok nélkül aligha lehetne dokumentumokat nyomtatni vagy másolni. Bizonyos esetekben szükség van szkennelésre és faxolásra is, így érdemes a multifunkciós nyomtató igénybevétele mellett dönteni. Tovább »

Gyors munkavégzés multifunkciós nyomtatóval
Multifunkciós nyomtató Számítástechnika

A multifunkcionalitás manapság már szinte minden műszaki gép esetében alapelvárás. Ugyanez a helyzet akkor is, ha épp egy kiváló teljesítményű nyomtatóra van szükség, aminek nemcsak nyomtatásra, hanem másolásra, szkennelésre és adott esetben faxolásra is alkalmasnak kell lennie. Tovább »

Gyors laptop szerviz Tatabányán
Laptop szerviz Tatabánya Számítástechnika

Legyen szó bármilyen laptopról, senki nem szereti, ha sokat kell várni a szervizelésére. Akár irodai munkagépről, akár gamer laptopról beszélünk, minden nap kínszenvedés lehet a tulajdonos számára, amit gép nélkül kell töltenie. Ennek nem kell így lennie, ha gyors és szakszerű szerviz intézi a javítást. Tovább »