Számítástechnika

Optimális Midi-Tower házak gamereknek
2019-10-03 Számítástechnika

Sokszor felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb számítógép ház a gamerek számára. A Kolink Inspire K4 és K5 modelljei azoknak lettek kitalálva, akik egyedi kinézetű és modern gamer számítógép házat keresnek. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyre egy gamer felhasználónak szüksége lehet: vonzó elülső panel, profi hűtés, sok hely. Tovább »

Bemutatkoznak a Kolink legújabb moduláris tápegységei
2019-09-30 Számítástechnika

A Kolink bemutatja a legújabb tápegység szériáját: Kolink Enclave. 80 PLUS Gold tanúsítvány, magas teljesítmény és minőségi működés. 12 V-os single rail kialakításának köszönhetően stabil energiaellátást nyújt a számítógépnek. Ezek mellett teljesen moduláris a kábelezése és rendkívül halk. Tovább »

Az Asus VivoBook S15 színt visz a mindennapokba
2019-04-26 Számítástechnika

Az Asus VivoBook S15 szériája igazán fiatalos és eleven. Nagyon jól illik üzletembereknek, iskolásoknak és mindenkinek, aki szeretne a személyiségéhez illő laptopot választani. Merész formatervezésével, pehelykönnyű kialakításával és egyedi színkombinációval hamar belopja magát az emberek szívébe. Tovább »

Nyomtató bérlés változatos szolgáltatásokkal
2019-02-21 Számítástechnika

A modern kivitelezésű nyomtatók használata nagy szerepet játszik a minőségi munkavégzésben, hiszen azok nélkül aligha lehetne dokumentumokat nyomtatni vagy másolni. Bizonyos esetekben szükség van szkennelésre és faxolásra is, így érdemes a multifunkciós nyomtató igénybevétele mellett dönteni. Tovább »

Gyors munkavégzés multifunkciós nyomtatóval
2019-02-21 Számítástechnika

A multifunkcionalitás manapság már szinte minden műszaki gép esetében alapelvárás. Ugyanez a helyzet akkor is, ha épp egy kiváló teljesítményű nyomtatóra van szükség, aminek nemcsak nyomtatásra, hanem másolásra, szkennelésre és adott esetben faxolásra is alkalmasnak kell lennie. Tovább »

Gyors laptop szerviz Tatabányán
2019-01-18 Számítástechnika

Legyen szó bármilyen laptopról, senki nem szereti, ha sokat kell várni a szervizelésére. Akár irodai munkagépről, akár gamer laptopról beszélünk, minden nap kínszenvedés lehet a tulajdonos számára, amit gép nélkül kell töltenie. Ennek nem kell így lennie, ha gyors és szakszerű szerviz intézi a javítást. Tovább »