Számítástechnika

CHL Gaming elindítja az első Forma 1 bajnokságát
2021-03-04 Számítástechnika

A korábbi Call of Duty Mobile sikerek után a Carbon Hungarian League csapata bejelentette, hogy hivatalos F1 bajnokságot indít. 2021. márciustól az ország legjobb pilótái startolhatnak el eme nagyszerű szervezésben. Várjuk, hogy ki lesz Magyarország leggyorsabb pilótája. Tovább »

Interjú Veller Tiborral, a BR bajnokcsapatának vezetőjével
2020-11-10 Számítástechnika

Hatalmas érdeklődés mellett lezárult Magyarország legnagyobb mobilos bajnokságának a Call of Duty Mobile - Battle Royale bajnoksága a CHL szervezésében. Hétről-hétre izgulhattak a játékosok és a nőzők a klánokért. Aki régebb óta követi a bajnokságot láthatta, hogy hatalmas küzdési vágy volt a csapatokban. Tovább »

Elindul Magyarország első CODM Multiplayer bajnoksága
2020-09-15 Számítástechnika

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, nagyon nagy érdeklődés övezi a Call of Duty Mobile Hungarian League eseményeit. Augusztus elején a második díjátadó is sorra került, és a szervezők akkor elmondták, hogy sok meglepetéssel készülnek, és nagy változások jönnek majd az Esport világában. Tovább »

A harcosok találkozása! Call of Duty M. közösségtalálkozó és díjátadó
2020-08-24 Számítástechnika

Hatalmas érdeklődés övezte az augusztus 22.-én megrendezésre kerülő második Call of Duty Mobile közösségtalálkozót és díjátadót. A szervezők elmondták, hogy az első teltházas díjátadó után egy nagyobb helyet kellett keresni a rendezvénysorozatnak, ami sokkal jobban megfelel a játékosoknak. Tovább »

Egy játékos a Kaspersky játék üzemmódját használva döntötte meg a Doom Eternal speedrun világrekordot
2020-08-05 Számítástechnika

A speedrunokra specializálódott játékos, Xiae megdöntötte a Doom Eternal világrekordot a Break The Record: LIVE rendezvényen. A nyertes a játékot egy óra, nyolc perc és 52 másodperc alatt fejezte be, 48 másodperccel megdöntve ezzel az eddigi rekordot. Tovább »

Call of Duty Mobile: Harmadik magyar bajnokság
2020-07-24 Számítástechnika

A Warzone megjelenése után sem csökkent az érdeklődés a Call of Duty Mobile iránt. Sőt, elindult a regisztráció a harmadik Battle Royal bajnokság is októbertől. A bajnokság hivatalos oldalán látható, hogy jelenleg is tart a második bajnokság. Közel kétszáz versenyző csapott össze a selejtezők alkalmával. Tovább »

Doom Eternal Speedrun verseny a Kaspersky támogatásával a 2020-as nyári online játékmaratonon
2020-06-17 Számítástechnika

Idén júliusban a Kaspersky és a European Speedrunner Assembly (ESA) közösen rendezi meg az ESA 2020-as nyári online jótékonysági maratonja kiemelt eseményének számító „Break the Record Live” verseny speciális online változatát. Tovább »

Lian Li Strimer 24-Pin RGB tápkábel
2020-06-06 Számítástechnika

Manapság már szinte mindenféle kiegészítőt lehet vásárolni, amik csodálatos RGB színekben pompáznak, már mi is jó pár cikkben írtunk róluk. Aki még nem tudja, milyen vagány kiegészítővel dobja fel a gamer háza látványát, annak van egy javaslatunk: RGB-s tápkábellel, ugyanis a Lian Li (tajvani gyártó) által már ilyet is szerelhetünk a gépünkbe. Tovább »

Kolink Phalanx számítógépház
2020-04-30 Számítástechnika

A Kolink az utóbbi időben nagyon jó ár-érték arányú számítógépházakat kínál a vásárlók számára. Legújabb modelljük, a Phalanx, egy midi-tower ház, ami elsősorban vékony acélból, alumíniumból és üvegből épül fel. Az üvegből készült bal oldali panel vizuálisan nagyon feltűnő, ráadásul kihajtható és csuklópántokkal is el van látva. Tovább »

Aerocool Cylon processzor hűtők
2020-04-23 Számítástechnika

Egy erős konfiguráció összeállításakor gyakran vakargatjuk a fejünket, hogy vajon milyen hűtést kellene választani, főleg akkor, ha nem vagyunk megelégedve a gyári processzorhűtő teljesítményével. A gyári hűtés az alap órajelen való futtatás esetén javasolt, de a gamerek többsége szeret tuningolni, és amikor ezek a rendszerek már kifulladnak. Tovább »

BitFenix Nova Mesh TG RGB számítógépház
2020-04-06 Számítástechnika

A BitFenix csúcstechnikai számítógépes hardvereket és perifériákat gyárt, amelyeket kiváló formatervezés és a legújabb technológiai fejlődés jellemez. Céljuk olyan magas minőségű hardverek létrehozása, amelyek maximális erőt és teljesítményt nyújtanak vásárlóiknak a mindennapi számítástechnikai feladataik elvégzéséhez. Tovább »

Endgame Gear XM1 Gamer egér
2020-03-27 Számítástechnika

A gamerek egyik legfontosabb kelléke az egér. Hiába a gyors számítógép, ha a játék közben nem úgy reagál az egér, ahogy kellene. Éppen ezért fontos a kézreálló és megbízható egér kiválasztása minden játékos számára. A hagyományos egerekkel is lehet játszani, de a gamer egerek tovább bírják és speciálisabb funkciókkal is fel vannak szerelve. Tovább »

Chieftec Gaming Scorpion számítógépház
2020-02-26 Számítástechnika

A Chieftec főleg a megbízható tápegységeiről híres, de kínálatukban megtalálhatóak a hagyományos kialakítású számítógépházak is. A gyártó azonban most eltért a tőle megszokottaktól, célpontba vette a gamereket és egy fantasztikusan új designnal és külsővel, valamint kiváló ár-érték aránnyal jellemezhető legújabb számítógépházukkal. Tovább »

RAIJINTEK IRIS 14 Rainbow RGB
2020-02-19 Számítástechnika

Amikor elsőként megjelentek az üveg oldallapos számítógép házak, akkor csak a legelszántabbak engedhették meg maguknak. Ma már azonban a legtöbb gyártó elérhető áron kínálja őket. A plexi oldalfalon át betekintést nyerhetünk a gép belsejébe, ami önmagában véve nem túl izgalmas. Ezt kompenzálva egyre több olyan alkatrész jelent meg, ami LED világítást kapott. Tovább »

Noblechairs gamer székek luxuskivitelben
2019-12-07 Számítástechnika

Aki komolyan gondolja a játékot, annak bizony sok időt kell töltenie a számítógépe előtt. Ha már sokat kell ülni, akkor annak meg kell adni a maga módját. Az új egyedi Noblechairs Black szériás prémium székei összehasonlíthatatlan kialakítással készülnek, megbízható német minőség, diszkrét logó és egyedi felületkezelés jellemzi őket. Tovább »

Kompakt SSF házak tökéletes szellőzéssel
2019-11-12 Számítástechnika

A számítógépházak piacán elég sok híres és bevált gyártó található, így ha egy új résztvevő szeretne bekapcsolódni, akkor nekik igazán ütős dolgot kell letenni az asztalra. A 2013-ban megalakult német Rajintek gyártó nem biztos, hogy sokak számára ismerős, pedig már egy ideje több számítástechnikai területre próbál betörni. Tovább »

A Modderek és a Gamerek álma
2019-11-01 Számítástechnika

Nem gyakran hallunk a Rajintek-ről, de ha igen, akkor szokatlan és új termékekről van szó. A cég nemrégiben mutatta be az Eris Evo névre hallgató brutális számítógépházát, amelybe akár két számítógép is belefér, húsz ventilátorral, egy quad-SLI rendszerrel vagy éppen két függőlegesen szerelt videokártyával. Azért ez nem semmi, kicsit elgurult a tervezők gyógyszere. Tovább »

Klasszikus vagy moduláris tápot érdemes választani?
2019-10-29 Számítástechnika

A hagyományos tápegységek biztosan mindenki számára ismertek, amik a régi számítógépekben voltak beszerelve. Napjainkban azonban ezek a tápok már nemigen tudnak labdába rúgni, hiszen az egyes komponensek energiafogyasztása a magasabb számítási teljesítmény érdekében megemelkedett. Tovább »

Csúcs gamer igényeknek megfelelő gépházak
2019-10-17 Számítástechnika

A Kolink táján soha nincs pihenés, folyamatosan megújulnak és finomítják a termékpalettájukat. Erről tanúskodnak a legújabb elegáns külsővel rendelkező PC házaik is, a Kolink Ethereal és a Kolink Refine, amelyek kiváló légáramlással és tágas hellyel rendelkeznek a csúcs gamer igényeknek megfelelően. Tovább »

Bemutatkoznak a Kolink legújabb moduláris tápegységei
2019-10-03 Számítástechnika

A Kolink bemutatja a legújabb tápegység szériáját: Kolink Enclave. 80 PLUS Gold tanúsítvány, magas teljesítmény és minőségi működés. 12 V-os single rail kialakításának köszönhetően stabil energiaellátást nyújt a számítógépnek. Ezek mellett teljesen moduláris a kábelezése és rendkívül halk. Tovább »

Optimális Midi-Tower házak gamereknek
2019-09-30 Számítástechnika

Sokszor felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb számítógép ház a gamerek számára. A Kolink Inspire K4 és K5 modelljei azoknak lettek kitalálva, akik egyedi kinézetű és modern gamer számítógép házat keresnek. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyre egy gamer felhasználónak szüksége lehet: vonzó elülső panel, profi hűtés, sok hely. Tovább »

Az Asus VivoBook S15 színt visz a mindennapokba
2019-04-26 Számítástechnika

Az Asus VivoBook S15 szériája igazán fiatalos és eleven. Nagyon jól illik üzletembereknek, iskolásoknak és mindenkinek, aki szeretne a személyiségéhez illő laptopot választani. Merész formatervezésével, pehelykönnyű kialakításával és egyedi színkombinációval hamar belopja magát az emberek szívébe. Tovább »

Nyomtató bérlés változatos szolgáltatásokkal
2019-02-21 Számítástechnika

A modern kivitelezésű nyomtatók használata nagy szerepet játszik a minőségi munkavégzésben, hiszen azok nélkül aligha lehetne dokumentumokat nyomtatni vagy másolni. Bizonyos esetekben szükség van szkennelésre és faxolásra is, így érdemes a multifunkciós nyomtató igénybevétele mellett dönteni. Tovább »

Gyors munkavégzés multifunkciós nyomtatóval
2019-02-21 Számítástechnika

A multifunkcionalitás manapság már szinte minden műszaki gép esetében alapelvárás. Ugyanez a helyzet akkor is, ha épp egy kiváló teljesítményű nyomtatóra van szükség, aminek nemcsak nyomtatásra, hanem másolásra, szkennelésre és adott esetben faxolásra is alkalmasnak kell lennie. Tovább »

Gyors laptop szerviz Tatabányán
2019-01-18 Számítástechnika

Legyen szó bármilyen laptopról, senki nem szereti, ha sokat kell várni a szervizelésére. Akár irodai munkagépről, akár gamer laptopról beszélünk, minden nap kínszenvedés lehet a tulajdonos számára, amit gép nélkül kell töltenie. Ennek nem kell így lennie, ha gyors és szakszerű szerviz intézi a javítást. Tovább »