Mennyibe kerülnek a prémium szolgáltatások?

A minőséget bizony meg kell fizetni, ami történetesen abban az esetben is igaz, ha a keresőoptimalizálásról vagy annak egy részterületéről van szó. A minőség és az ár pedig egyenesen arányosan nő.

Drágábbak, mint a „sima” szolgáltatások

Mint, ahogy a nevükben is benne van, a prémium szolgáltatások egy magasabb minőséget takarnak. Ez egyrészt a szakember által elvégzett munka színvonalán is meglátszik, másrészt pedig a kapcsolattartás, ügyfélkezelés minőségén is. Ebből az okból kifolyólag talán nem is meglepő, hogy ezekért a szolgáltatásokért többet kell fizetni. Az árakat azonban mindig a cserébe kapott szolgáltatásokkal együtt kell vizsgálni.

Egyedi árak, csomagajánlatok

A drágább árazás nem jelenti azt, hogy a prémium szolgáltatások megfizethetetlenek. Már csak azért sem, mert a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Lehetőség van arra, hogy a megrendelő külön-külön vegye igénybe őket, például csak a szövegírást, vagy csak a linképítést. Ugyanakkor a szolgáltatók gyakran állítanak össze csomagajánlatokat is, amiknek megvásárlásával olcsóbban lehet hozzájutni az egyes szolgáltatásokhoz. Az ajánlatok ára 100.000 Ft-tól kezdve egészen 200.000 Ft-ig terjedhetnek, de egyedi kérések teljesítése esetén efölé is mehetnek. Ha a megrendelő nem csak a keresőoptimalizálásra tart igényt, hanem a weboldal készítésre is, akkor az árak drágulhatnak.

Nagy általánosságban elmondható, hogy az árak nagyon széles skálán mozognak, hiszen minden szolgáltató más szempontok alapján állítja össze az általa kínált szolgáltatásokat, csomagokat, illetve más-más mértékű kedvezményeket biztosítanak. Az árakról minden esetben érdemes előzetes tájékoztatást kérni, megállapodás esetén pedig azokat szerződésbe kell foglalni, így ugyanis elkerülhetők a két fél közötti félreértések.

Címke: Prémium szolgáltatások
2019-11-22