Üzlet

Így készül el az animációs videód
2019-02-01 Üzlet

Megfogadtad, hogy 2019-ben kipróbálsz új, izgalmas, egyedi marketing ötleteket, amelyek vérfrissítést hoznak a vállalkozásodba? Az animáció készítés ennek az egyik legjobb módja. Egyedi, izgalmas, könnyen értelmezhető. Hogyan kezdj hozzá a megvalósításához? Tovább »

Hol találhatóak megbízható üzleti partnerek?
2019-01-27 Üzlet

Az internet tele van üzleti ajánlatokkal, de nehéz eldönteni, hogy melyik a valós és melyik az álca. Egy megbízható üzleti partner keresése elég sok időt vehet igénybe, bármilyen területről is legyen szó. Minden téren sok a konkurencia, és ami még rátesz egy lapáttal, hogy rengeteg az elavult hirdetés, tele van az internet úgynevezett elektronikus szeméttel. Tovább »

Nem kell előfizetni erre az internetes hírportálra
2019-01-25 Üzlet

Egy nemrégiben indult internetes hírportál teljesen ingyenes, az olvasók előzetes regisztráció és kötöttségek nélkül böngészhetik a feltöltött híreket. A témák között főképp a magyarországi vállalkozások által biztosított szolgáltatások találhatóak meg. Tovább »

Mi a KATA adózás lényege
2019-01-23 Üzlet

A 2018-as felmérések szerint még soha nem volt ennyire népszerű a kisadózó vállalkozók tételes adója (kata) Magyarországon. A NAV szerint az elmúlt 4 évben háromszorosra nőtt azon vállalkozók száma, aki ezt az adózási formát választották. Tovább »

Mi a norvég oktatási módszer lényege?
2019-01-16 Üzlet

Ennek az oktatási módszernek a lényege a csoportmunka, a kreativitás és az életre való nevelés. Az iskolák nemcsak tudást adnak át, hanem olyan információkat is, amelyek a mindennapi életben való boldoguláshoz szükségesek. A kreativitásra építenek és arra, hogyan tudnak majd a jövő felnőttjei együttműködni, és sikeresen megoldani a problémákat, bármilyen szituációról legyen is szó. Tovább »