Hol találhatóak megbízható üzleti partnerek?

Az internet tele van üzleti ajánlatokkal, de nehéz eldönteni, hogy melyik a valós és melyik az álca. Egy megbízható üzleti partner keresése elég sok időt vehet igénybe, bármilyen területről is legyen szó. Minden téren sok a konkurencia, és ami még rátesz egy lapáttal, hogy rengeteg az elavult hirdetés, tele van az internet úgynevezett elektronikus szeméttel.

A megújult 7thsense.hu segíthet

A megbízható üzleti partnerek felkutatásában a 7thsense.hu szerkesztősége segíthet azoknak, akik magyar megbízható vállalkozásokat vagy cégeket keresnek. Az oldal használta teljesen díjmentes, és könnyen kezelhető minden eszközön. Az oldalon regisztrált üzleti partnerek tematizálva vannak, így csak ki kell választani azt a szolgáltatási témakört, amire éppen szükség van, és átlátható táblázatos listában meg is jelennek a találatok. Minden találat mellett egy kép és egy minimum 1500 karakteres ismertető található. A feltöltött tartalmakért a szerkesztők vállalják a felelősséget, hogy mindenben megfelelnek a valóságnak, és a vállalkozások valóban léteznek és megbízhatóak. Az oldalra nem lehet regisztrálni, ezzel is biztosítva van, hogy nem fog internetes szeméttel megtelni ez a weboldal. A szerkesztők folyamatosan kapcsolatban vannak a vállalkozásokkal, és ha esetleg valamelyik megszűnik, akkor azonnal le is kerülnek a weboldalról.

Hogyan kerülhet be egy vállalkozás?

A menete egyszerű, fel kell venni a szerkesztőkkel a kapcsolatot, és jelezni kell feléjük a hirdetési szándékot. A weboldalon történő megjelenésnek egyszeri költsége van, ami magába foglalja a bemutatkozó anyag és a kép feltöltését, valamint egy linket a vállalkozó weboldalára is. Fontos kiemelni, hogy nincs havidíj és semmilyen rejtett költség. A kezdeti regisztrációs díj sem magas, bármelyik vállalkozás megengedheti magának.

Ez a weboldal az üzleti partnerekért jött létre, és az a célja, hogy segítse a kereslet és a kínálat egymásra találását úgy, hogy a felek nem töltenek el sok időt a felesleges reklámok és információk szűrésével.

Címke: Üzleti partnerek
2019-01-27