Modern és egyszerre stílusosan elegáns? Ez a Cluse!

Létezik vajon tökéletes női óra, ami minden szetthez megy? Aligha. Jól tudják ezt a Cluse óra megalkotói, hiszen arra törekszenek, hogy a hölgyek mindenféle elképzelésének eleget tudjanak tenni. 

Nem is érdemes azon fáradozni, hogy megtaláljuk a tökéletes órát, hiszen ahány szett, annyiféle óra mutat jól vele. Miért kellene megalkudni? A Cluse éppen ezért hatalmas választékot kínál az órarajongó hölgyeknek. 

A Cluse kínálatában megtalálható szinte minden lehetséges variáció, mindez a stílusos elegancia jegyében. A bőrszíjak terén ki mertek lépni a komfortzónából és megtalálhatóak a Cluse női órák között akár színes, bohém szíjak is. Hasonlóan kreatívak a számlapok terén is, fekete, fehér, arany, ezüst, vagy akár színes darabok között is válogathatunk. Ugyanez a hozzáállás vezérelte a tervezőket, mikor a számlapok alakján gondolkodtak: kerek és négyszögletes darabok is magukra szegezik a figyelmet. A fémszíjak terén az arany, az ezüst és a rosegold színek teszi ellenállhatatlanná a kínálatot. 

Cluse óra tervezői ugyan az időtálló stílus és elegancia mellett teszik le a voksukat, de ugyanakkor érzékenyek a trendekre. Kiváló stílusérzékkel képesek az aktuális irányzatokat belecsempészni a kínálatba. A márványminta például tornádóként robbant be a mindennapokba a közelmúltban, számtalan használati tárgy és ruházati cikk kapott márványmintát. Nem egyszerű ezzel jól bánni, sőt kimondottan nehéz hiszen könnyen áteshet arra az oldalra, ami kevésbé a kifinomult ízlést juttatja eszünkbe. A Cluse tervezői viszont olyan arány- és stílusérzékkel rendelkeznek, hogy ebből a kényes mintából is képesek voltak ámulatba ejtő órákat alkotni.

Elegáns Cluse női karórák, a legújabb Cluse kollekciók várnak Rád a Divatékszerbolt webshopban.
 

Címke: Cluse női óra, Cluse órák
2019-04-08