InDaHouse Online Társasmaraton

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei az ország legszegényebb településein élő gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlünk kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

Budapestet és Hernádszentandrást - az InDaHouse központját - csupán 210 km, de a lehetőségeket tekintve mégis egy világ választja el. A gyerekeknek azonban itt is, ott is ugyanarra van szüksége: játékra, személyes figyelemre, és olyan oktatásra, aminek révén önálló, felelős, tevékeny felnőttekké válhatnak.

A gyerekek fejlesztésében fontos szerepet játszanak a társasjátékok, ezért minden évben adománygyűjtő Társasmaratont szervezünk. Idén az esemény az internetre költözik. Célunk, hogy május 9-én összegyűjtsünk 210 órányi társasjáték-élményt, valamint óránként legalább 5000 forintot. Bárki regisztrálhat a honlapunkon, és ott jegyezheti az órákat, amiket játékkal tölt aznap akár online, akár offline. Azt kérjük azoktól, akik csatlakoznak, hogy a részvételükről posztoljanak a Facebook oldalunkon, és a barátaiktól gyűjtsenek nekünk játékkal töltött óránként legalább 5000 forintot.

Az InDaHouse munkájáról itt: https://indahousehungary.hu

a Társasmaratonról pedig itt olvashat bővebben: https://indahousehungary.hu/campaign/tarsasmaraton-2020/.

Az „InDaHouse Online Társasmaraton”egy online, játékkal egybekötött adománygyűjtő esemény a borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztéséért.

Címke: InDaHouse Online Társasmaraton
2020-04-30