Csizma a könnyű lábakért

Az emberek többsége rendelkezik valamilyen szív- és érrendszeri betegséggel, amely többek között a helytelen életmódnak köszönhető. Nagyon sok esetben az érszűkület következményeképpen amputálni kell az alsó végtagokat, ezzel nehezebbé téve a betegek további életét. Szerencsére a konnyulab.hu szakemberei kifejlesztettek egy olyan megoldást, ami képes segíteni ezen a folyamaton, és igazi áttörés lehet az érszűkület tömeges gyógyításában.

A szén-dioxid már meglévő módszer

Magyarországon és Erdélyben elég sok olyan fürdő létezik, ahol hasonló elven gyógyítják az érszűkületes betegeket. Biztosan sokan hallottak már a mofettákról Hargitafürdőn és a szén-dioxidos gázfürdőkről Parádfürdőn. Ezek a módszerek nagyon jó hatással vannak az erekre, és az érfal lerakódásait kipucolják, ezáltal megelőzik az érszűkület kialakulását. A konnyulab.hu szakemberei kifejlesztettek egy olyan technológiát, amit minden beteg ember hazavihet, és nem kell órákat az utazással töltenie. Mindössze le kell ülnie egy kényelmes fotelba, fel kell húznia egy speciális csizmát, ami a patronból adagolt szén-dixodot benntartja, és megfelelően kezeli vele a beteg területeket a lábon. Javítja a vérkeringést, növeli az érfalak feszességének állapotát, valamint a rendszeres szén-dioxid terápiák javítják az agyi véráramlást is.

Milyen esetekben alkalmazható?

  • Érszűkület megelőzésére és kezelésére
  • Diabéteszes láb kezdeti stádiumának kezelésére
  • Bizonyos gombás fertőzések megszüntetésére (a gomba nem szereti a szén-dioxidot).
  • A keringés fokozásával egy könnyű lábérzet
  • Köszvény kezelésére

Az érszűkület kezelése nem olyan nehéz feladat, szinte bárki megteheti, ha megvan a szükséges felszerelése hozzá. A szén-dioxid terápia biztonságos és egyszerű kezelési módszer. A kezelési idő 40 perc, a kezelés ideje alatt bármilyen ülő tevékenység folytatható. Hatása a régóta fennálló használaton alapul, és mindenki számára otthonában végezhető terápia.

Címke: Érszűkület kezelése
2019-04-20