CHL Gaming elindítja az első Forma 1 bajnokságát

A korábbi Call of Duty Mobile sikerek után a Carbon Hungarian League csapata bejelentette, hogy hivatalos F1 bajnokságot indít. 2021. márciustól az ország legjobb pilótái startolhatnak el eme nagyszerű szervezésben.

Mint ismeretes a CHL Gaming csapata egy év alatt négy nagy hazai és több nemzetközi mérkőzést bonyolított le a Call of Duty szerelmeseinek. A szervezők pedig az utolsó nagy díjátadón pedig bejelentették, hogy sok változás lesz a Carbon Hungarian League körül.

Nem csak weboldal és webshop készül el az elkövetkezendő hetekben, hanem egy komoly fúzió után elindítják márciustól a virtuális F1-es bajnokságukat.

„A HVRL csapatával hetek óta dolgozunk egy közös fúzión. Tudtuk, hogy ők is azt a minőséget és hozzáállást képviselik, mint amit mi megálmodtunk. Így nagyon örültünk, hogy a továbbiakban közösen folytatjuk a magyar Esport formálását.” – mondta Radikal Gyula.

Hozzátette még, „Örülök, hogy a gamer világban erősen ismert FuturEsportS is részt vesz aktívan a bajnokságban. Tudjuk, hogy közösen még több pilótát vonzhatunk majd a Tier 1 Leaguebe.”

Az már biztos, hogy ezek a nevek egyesülésénél egy eléggé izgalmas, és élmény dús bajnokságot követhetünk hétről hétre. A CHL oldalán az alábbi beharangozót tették közzé.

Várjuk, hogy ki lesz Magyarország leggyorsabb pilótája.

Címke: CHL Gaming, Forma 1 bajnokság
2021-03-04