Bemutatkoznak a Kolink legújabb moduláris tápegységei

A Kolink bemutatja a legújabb tápegység szériáját: Kolink Enclave. 80 PLUS Gold tanúsítvány, magas teljesítmény és minőségi működés. 12 V-os single rail kialakításának köszönhetően stabil energiaellátást nyújt a számítógépnek. Ezek mellett teljesen moduláris a kábelezése és rendkívül halk hűtést biztosít a 120 mm-es ventilátor.

Kolink Enclave PSU széria

A minőségi és fejlett kialakításnak köszönhetően elmondható, hogy a 80 PLUS Gold Enclave hatékony és nagy teljesítményű tápegység. LLC átalakítókkal és DC-DC technológiával készül, melyhez társul a független feszültség szabályozás is. Ez a kombináció biztosítja a hatékony működést bármilyen terhelés mellett. A 80 Plus Gold tanúsítvány azt jelenti, hogy átlagosan 92%-os hatékonyság mellett működik a tápegység az európai 230 V-os hálózaton. A hűtést egy 120 mm-es ventilátor biztosítja, mely ultra-tartós csapágyazással készül.

  • A Kolink Enclave 500W modell jellemzői
    41A-es áramerősség mellett bármely nagy teljesítményű hardver elegendő energiát kap. A következő csatlakozók találhatók rajta: 20+4-Pin ATX és egy 4+4-Pin 12V EPS csatlakozó, két 6-Pin PCIe a videokártyához, öt SATA és négy Molex csatlakozó. Tovább a termékhez »
  • A Kolink Enclave 600W modell jellemzői
    48A-es áramerősség mellett bármely nagy teljesítményű hardver elegendő energiát kap. A következő csatlakozók találhatók rajta: 20+4-Pin ATX- és egy 4+4-Pin 12V EPS csatlakozó, két 6+2-Pin PCIe a videokártyához, nyolc SATA és négy Molex csatlakozó. Tovább a termékhez »
  • A Kolink Enclave 700W modell jellemzői
    58A-es áramerősség mellett bármely nagy teljesítményű hardver elegendő energiát kap. A következő csatlakozók találhatók rajta: 20+4-Pin ATX- és egy 4+4-Pin 12V EPS csatlakozó, négy 6+2-Pin PCIe a videokártyához, nyolc SATA és négy Molex csatlakozó. Tovább a termékhez »

Figyelem!

Környezeti okok miatt a gyártó nem biztosít tápkábelt a tápegységekhez.

Címke: Kolink Enclave 500W, Kolink Enclave 600W, Kolink Enclave 700W
2019-10-03