A Modderek és a Gamerek álma

Nem gyakran hallunk a Rajintek-ről, de ha igen, akkor szokatlan és új termékekről van szó. A cég nemrégiben mutatta be az Eris Evo névre hallgató brutális számítógépházát, amelybe akár két számítógép is belefér, húsz ventilátorral, egy quad-SLI rendszerrel vagy éppen két függőlegesen szerelt videokártyával. Azért ez nem semmi, kicsit elgurult a tervezők gyógyszere.

Rajintek Eris Evo számítógépház

Maga a ház szerkezet 3 mm vastag SPCC acélból készült, amely 4 mm vastag edzett üvegpaneleket is tartalmaz. A ház súlya üresen kb. 21 kg, amelybe még jön két számítógépnyi felszerelés. Az biztos, hogy az összerakott gépet nem fogjuk gyakran megmozdítani vagy éppen LAN partikra cipelni.

A belső kialakítást kifejezetten vízhűtéses rendszer számára tervezték, hiszen a belső kialakítás és a megvilágítás is ezt tükrözi. A házban a levegő mozgása akadálytalan, jól meg van tervezve.

Főbb tulajdonságok

  • Lehetőség van 4 db vízszintes vagy 2 db vertikális videokártya beépítésére, amely akár 512 mm hosszú is lehet
  • Alaplapi támogatás: SSI-EBB szabvány dupla CPU-hoz vagy 2 db Mini-ITX alaplap.
  • Akár 2 db ATX moduláris tápegység lehetőséggel
  • Férőhely 5 db radiátor számára – ebből 2 db akár 600 mm is lehet
  • Maximum 14x 120mm, 12x 140 mm vagy 6x 200 mm-es ventilátor férőhely
  • Moduláris I/O panel 10 db rögzítési lehetőséggel
  • Erős acélból és alumíniumból készült szerkezet, edzett üveg oldallappal

Rengeteg lehetőség: építs álom gamer vagy streamer PC-t!

Szokatlan megoldás, hogy egyszerre két Mini-ITX alaplapot támogat a rendszer egymás mellett, de ez kitűnő lehetőség azoknak, akik csúcsminőségű streamer gépet szeretnének építeni. Ez a gépház azok számára ideális, akik mindenképpen szeretnék saját maguk összerakni és modulárisan megtervezni a teljes számítógépüket.

Bővebb információ, rendelés: caseking.hu

Címke: Rajintek Eris Evo, Rajintek, számítógépház
2019-11-01