Optimális Midi-Tower házak gamereknek

Sokszor felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb számítógép ház a gamerek számára. A Kolink Inspire K4 és K5 modelljei azoknak lettek kitalálva, akik egyedi kinézetű és modern gamer számítógép házat keresnek. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyre egy gamer felhasználónak szüksége lehet.

Kolink K4 modell

A Kolink folytatja az Inspire szériáját, melynek következő modellje az Inspire K4. Elülső része különleges dizájnt kapott, mely két RGB-LED szalagot tartalmaz. Lehetőségünk van közvetlenül az I/O panelről vagy az alaplapról – 3-pin címezhető RGB csatlakozóval kompatibilis – vezérelni. Az oldalsó kivágások biztosítják a hatékony légáramlást, melyekben porszűrő található a belső rész tisztán tartása érdekében. Az Inspire K4 stílusos megjelenését az edzett üveg oldallap teszi teljessé, amelyen keresztül láthatjuk a ház belső terét. Méretének köszönhetően a legerősebb hardvereket is beépíthetjük, így tökéletes alap egy gamer konfiguráció kialakításához. A Kolink Inspire K4 kinézete és technikai jellemzői prémium és stílusos jelleget adnak neki.

Rövid áttekintés:

  • Vonzó elülső panel címezhető RGB fénnyel
  • Elöl 360 mm-es, fent 280 mm-es radiátort támogat
  • Max. 350 mm-es VGA kártya hossz, max. 160 mm-es CPU hűtő magasság
  • I/O panel 1x USB 3.0, 2x USB 2.0 és ARGB-LED vezérlővel

Lehetőségünk van ATX, mATX vagy mini-ITX alaplapot beszerelni maximum 350 mm hosszú videokártyával és maximum 160 mm magas CPU hűtővel. Ez több, mint a K4-hez hasonló házakban lévő férőhely. A kábelezést a jobb oldali panelnél praktikusan el tudjuk végezni. Vízhűtő rendszert is használhatunk, elöl 360 mm-es, fent pedig 280 mm-es radiátorral. A merevlemezeknek is bőven van helyük, hiszen 2x 3,5”-os vagy 2,5”-os lemezt fogad. Az alaplapi tálca túloldalán szintén lehetőség van 2 db 2,5”-os merevlemezt beszerelni. Tovább a termékhez »

Kolink K5 modell

A Kolink Inspire sorozat K5 típusú háza egyedi megjelenést kapott: címezhető RGB LED szalag az elülső részen, amely az I/O panelen, vagy alaplapi RGB csatlakozón keresztül vezérelhető. Az oldalsó kivágások jelentősen hozzájárulnak a ház nagyfokú szellőzéséhez. Sötétített edzett üveg oldallappal szerelt, így belátni a belső részekhez. A házban elegendő hely van bármilyen csúcsteljesítményű gamer hardver elhelyezéséhez. A Kolink Inspire K5 egy kompromisszumok nélküli ház, amely minden igényt kiszolgál.

Rövid áttekintés:

  • Vonzó RGB fény az elülső panelen
  • Sötétített edzett üveg oldallap tápegység fedéllel
  • 360 mm-es radiátor támogatás az elülső panel mögött
  • Max. 310 mm-es videokártya hossz, max. 160 mm-es CPU hűtő magasság
  • I/O Panel 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, audio port és RGB-LED vezérlővel

A gépház ATX, Micro-ATX- vagy Mini-ITX alaplapot támogat. Maximum 310 mm hosszú videokártya és maximum 160 mm magas CPU hűtő szerelhető be. Ez jóval több hely, mint amennyi a hozzá hasonló modellekben van. Rendezett kábelmenedzsment megoldást kapott, melynek köszönhetően letisztult belső teret alakíthatunk ki és több hely marad a hardvereknek. Elölre maximum 3 db, hátra maximum 1db, a tápegység fedélhez maximum 2 db 120 mm-es ventilátort szerelhetünk. Vízhűtést is alkalmazhatunk a házban, elöl egy 360 mm-es, vagy hátul egy 120 mm-es radiátorral. Ami a merevlemezeket illeti: ez a modell is két 3,5” vagy 2,5”-os férőhellyel rendelkezik, és további két 2,5”-os merevlemezt tehetünk az alaplapi tálca mögé. Tovább a termékhez »

Címke: Kolink K4, Kolink K5, Midi-Tower házak
2019-09-30