Noblechairs gamer székek luxuskivitelben

Aki komolyan gondolja a játékot, annak bizony sok időt kell töltenie a számítógépe előtt. Ha már sokat kell ülni, akkor annak meg kell adni a módját. Az új egyedi Noblechairs Black szériás prémium székei összehasonlíthatatlan kialakítással készülnek, diszkrét logó és egyedi felületkezelés jellemzi őket. Ezek a tiszteletet követelő fekete székek biztosan nem mennek ki a divatból, amit az eddig közel 500.000 gamer választása is egyértelműen alátámaszt.

Innovatív PU bőr, német gyártás, alacsony környezetszennyezés

Az új bevonat lélegző hatást biztosít az anyagnak, ami kétségtelenül kényelmes használatot biztosít hosszú órákon át. Nem számít, hogy mennyi ideig kell a gép előtt ülni, a kényelem az utolsó percig garantált. A németországi gyártású innovatív anyag (lélegző vinyl kárpit) egy ötletes műbőr, amely egyesíti a valódi bőr kényelmét és a PU bőr tartósságát. Az eredmény egy rendkívül puha, kényelmes felület. A szék olyan anyagokból készül, amelyek kizárják a hagyományos oldószereket, és gyártásuk során kiváló minőségű vizes oldatokat használnak. Ezen felül az anyag rendkívül tartós, hosszú évekig megőrzi a megjelenését, szakadásálló, kopásálló és könnyen tisztítható.

Fontosabb jellemzők:

 • Új vinyl műbőr anyagból készült bevonat lélegző mikropórusokkal
 • Kényelmes hideghab kárpit
 • Megnövelt tartósság
 • Lenyűgöző rozsdamentes acél magasság / szög beállító mechanizmusok
 • Állítható hintaszék és háttámla
 • Csendes 60 mm-es görgők a kemény és puha padlóburkolatokhoz
 • Alacsony gyúlékonyság
 • Legfeljebb 180 kg-os felhasználók számára készült

A legjobb még jobb lett – 3 modell közül lehet választani

 • Noblechairs EPIC Black Edition
  A szék fényes rozsdamentes acélkarokkal és puha felületű 4D karfákkal rendelkezik.
  Sportos kinézetét tovább erősíti a porfestett alumínium alap és a fémhatású övlyukak. Tovább a termékhez »
 • Noblechairs HERO Black Edition
  Ha már luxus, akkor nem maradhat el a végletekig állítható deréktámasz és a memóriahabos fejtámasz. Természetesen ennél a modellnél sem maradhatnak el a puha felületű 4D karfák, valamint a kényelmes és lélegző hideghab tömés.Tovább a termékhez »
 • Noblechairs ICON Black Edition
  A tervezők 60 mm-es halk görgőkkel szerelték fel, amelyek a puha és kemény padlókhoz egyaránt megfelelőek. Az állítható hintamechanika és fejtámla, valamint a fényes rozsdamentes acélkarok igazán tökéletes összhatást eredményeznek.Tovább a termékhez »

A székeket nem csak a gamer felhasználók számára fejlesztették, hanem azoknak is ajánlott, akik az optimális kényelmet és ergonómiát keresik.

Címke: Noblechairs gamer székek, Noblechairs EPIC Black Edition, Noblechairs HERO Black Edition, Noblechairs ICON Black Edition
2019-12-07