Nem kell előfizetni erre az internetes hírportálra

Egy nemrégiben indult internetes hírportál teljesen ingyenes, az olvasók előzetes regisztráció és kötöttségek nélkül böngészhetik a feltöltött híreket. A témák között főképp a magyarországi vállalkozások által biztosított szolgáltatások találhatóak meg.

Nagyon sok hírportálon fizetni kell az olvasóknak

A nagyobb hírportálokon előfordulhat, hogy valamilyen módon fizetni kell az ott megjelenített hírek elolvasásáért, ebből a bevételből tudják finanszírozni a működésüket és az írók költségeit. Sok esetben bankkártyás fizetési rendszert vezettek be a prémium tartalmak megtekintéséért. Ezt a megoldást nem minden üzleti hírportál tudja bevezetni, és akadnak olyanok is, akik kifejezetten ellenzik ezt a fajta online megkülönböztetést.

A reelweb.net szerkesztősége díjmentesen teszi lehetővé a feltöltött tartalmak böngészését, hiszen a fő cél az, hogy a bemutatott magyarországi vállalkozások számukra releváns ügyfeleket találjanak a weboldal segítségével. Nevezhető amolyan virtuális üzleti térnek is, ahol a felhasználók szabadon barangolhatnak. Viszont ez az oldal sem teljesen díjmentes. A kikerülésért fizetni kell egy alacsonyabb összeget, de kizárólag egyszer. A szolgálatatás nem havidíjas, és magába foglalja egy 1500 karakteres anyag fogalmazását és megjelenítését is. Tehát az üzemeltetők a lehetséges üzleti partnereken felül még PR anyagot is adnak a hirdetőknek, és mindenképpen pénztárcabarát az üzleti modelljük, hiszen nagyon sok helyen havonta vagy évente meg kell újítani a reklámfelület bérleti jogát.

A hír mindenkié

Az üzleti hírportál több komolyabb céggel is kapcsolatban van, tehát a feltöltött anyagok nemcsak a weboldalra látogatóknak jelennek meg, hanem a hírportál összes partnerének is. A kihelyezett tartalmak garantáltan ott maradnak, és évekig linkerőt biztosítanak a szolgáltatók számára.

Címke: Üzleti hírportál
2019-01-25