Így készül el az animációs videód

Megfogadtad, hogy 2019-ben kipróbálsz új, izgalmas, egyedi marketing ötleteket, amelyek vérfrissítést hoznak a vállalkozásodba? Az animáció készítés ennek az egyik legjobb módja. Egyedi, izgalmas, könnyen értelmezhető. Ismerd meg, hogyan készül el az animációs videó. Hogyan kezdj hozzá a megvalósításához?

Az animáció.net csapatával az animáció készítés egyszerűbb, mint azt gondolnád. A következő 7 lépésben megismerheted a menetét.

 • 1. lépés: Az adatlap kitöltése
  Az első lépés előtt ajánlatot kell kérned, amiben az árakat és a szolgáltatásokat részletesebben megismerheted. Az adatlap kitöltése azért fontos az animációs videó elkészítésénél, mert így megismerhetik vállalkozásod, terméked/szolgáltatásod, céljaidat. Az adatlapban kikérdeznek, hogy milyen témájú/hangulatú animációt szeretnél. A kitöltése maximum 20 percet vesz igénybe.
 • 2. lépés: Forgatókönyv írás
  Az általad kitöltött adatlapot továbbítják a forgatókönyv írónak, aki az információk alapján és a weboldalad átnyálazásával elkészíti a még nem végleges forgatókönyvet. Ez a forgatókönyv egy word dokumentum, aminek szövege a videóban is meg fog jelenni. Az elkészült forgatókönyvön még van lehetőséged változtatni.
 • 3. lépés: A forgatókönyv véglegesítése
  E-mailben megkapod a forgatókönyvet, amit átrághatsz, ellenőrizhetsz, hogy minden általad fontosnak tartott információt tartalmaz-e. Véleményed, javaslatod és az esetlegesen felmerülő további kéréseid alapján módosítják a dokumentumot, hogy a számodra lehető legtökéletesebb animációs videó készülhessen el. Amikor elfogadod a végleges forgatókönyvet, elkezdődik a videó gyártása.
 • 4. lépés: Bemutatóképek
  Azért, hogy el tudd képzelni, miként is fog megjelenni képi világként a forgatókönyved, küldenek neked bemutató képeket. Ebben látni fogod a színeket, a stílust, a hátteret, a karaktert/karaktereket. 3 darab bemutatóképet fogsz kapni, így a még esetleges felmerülő illusztrációs változtatásodat végre tudják hajtani.
 • 5. lépés: Gyártás
  A bemutató képekre adott visszajelzésed alapján megkezdődik az animációs videó gyártása. Maga a gyártás az illusztrátorral kezdődik, aki az általad kiválasztott karaktereket, az általad megadott személyes jellemzőkkel, stílusjegyekkel és ruházattal látja el. A gyártási folyamatot a grafikus fejezi be, aki megrajzolja a háttereket, összeállítja a videót és meganimálja azt. Így készül el az animációs videód első verziója.
 • 6. lépés: Tökéletesítés
  Annak érdekében, hogy videód tökéletes legyen a számodra, két körben van lehetőséged a módosításra. Így lehetőséget kapsz arra, hogy a képi világon változtass azokon a pontokon, amiket nem találsz megfelelőnek. Az animáció.net csapata a tökéletesség híve, ezért a két körös módosítás a szolgáltatás része és semmilyen plusz költséget nem von maga után a változtatás. A módosítások után elkészül a végleges videó, amit publikálhatsz.
 • 7. lépés: Publikálás
  Utolsó lépésként segítséget nyújtanak a feltöltésben Youtube-ra, Facebookra, a weboldaladra és minden egyéb olyan platformra, ahol szeretnéd publikálni az elkészült animációs videódat. Innentől kezdve már csak el kell indítanod az online kampányt és várni leendő és régi ügyfeleid visszajelzéseit a videóra.
Címke: Animációs videó
2019-02-01