Gyors laptop szerviz Tatabányán

Legyen szó bármilyen laptopról, senki nem szereti, ha sokat kell várni a szervizelésére. Akár irodai munkagépről, akár gamer laptopról beszélünk, minden nap kínszenvedés lehet a tulajdonos számára, amit gép nélkül kell töltenie. Ennek nem kell így lennie, ha gyors és szakszerű szerviz intézi a javítást.

Van egy gyors megoldás Tatabányán

Aki nem szeretne sokat várni a laptop javítására, az keresse fel a ReelComp számítógép szervizt Tatabányán. Nagyon sok esetben még aznap, de legrosszabb esetben másnapra elkészülnek a bevitt számítógépek. Egyetlen kivétel van, ha alkatrészt kell rendelni, és az nincs raktáron a cégnek. Ebben az esetben két-három hét is lehet, amíg megérkezik a hiányzó termék, főleg ha külföldről kell beszerezni. Ilyenkor sem kell aggódni, mert szükség esetén csere gépet is biztosítanak az ügyfeleknek (alap számítógépet, internetezésre, office programcsomagok használatához). Ez sajnos nem minden szervizben teszik meg, hiszen ha az alkatrészre várni kell, nem lehet mit tenni. A laptop szerviz Tatabánya városában kiemelkedő hatékonysággal működik. Nincs várólista, szinte minden ügyfelet azonnal kiszolgálnak.

Miért érdemes a ReelComp-ot választani?

Náluk nincs bevizsgálási díj, így ha a javítás költsége nem megfelelő, akkor díjmentesen elviheti a laptopját az ügyfél, semmit nem kell fizetnie. Az ott dolgozó szakemberek 10 év tapasztalattal rendelkeznek, és már sok neves szervizben dolgoztak az ország területén. Amit még fontos kiemelni, hogy márkafüggetlen szerviz szolgáltatásaikkal szinte egyedülállóak Tatabányán. Minden elvégzett munkára garanciát vállalnak, sőt a laptopok belső szerkezetét díjmentesen ki is tisztítják. Ennél több érv nem is kell, hogy miért érdemes őket választani, mindezekről sok száz elégedett ügyfél tanúskodik a városban.

További speciális szerviz szolgáltatásaik

  • Billentyűzet cseréje, beszerzése
  • Burkolat javítása
  • Fülhallgató kimenet cseréje
  • Kijelző cseréje, javítása
  • Merevlemez cseréje, vagy SSD bővítés
  • Belső tisztítás, processzor pasztázás
  • USB csatlakozók szakszerű cseréje
  • Tápcsatlakozók cseréje, javítása

A ReelComp laptop szerviz nemcsak új, hanem használt alkatrészek és laptopok beszerzésével és értékesítésével is foglalkozik, ezáltal még jobban kiszolgálhatják ügyfeleik igényeit. Érdemes kipróbálni mindenkinek, aki gyors és szakszerű laptop javításra vágyik. Az elégedettség és az udvarias kiszolgálás náluk garantáltan nem marad el.

Címke: Laptop szerviz Tatabánya
2019-01-18