Erős vázszerkezetű ágyazható kanapék

Amikor a megfelelő ülőalkalmatosság beszerzése kerül napirendre, akkor érdemes átgondolni azokat a feltételeket, amiknek meg kell felelnie a kiválasztásra kerülő bútordarabnak. Helytakarékosság szempontjából az ágyazható kanapé maximálisan ki tudja elégíteni az igényeket, hiszen csukott állapotban kis helyet foglal. Amikor viszont egy vagy kétszemélyes alvóhelyre van szükség, akkor néhány egyszerű mozdulattal ki lehet nyitni, meg lehet ágyazni.

Az A'la HOME kárpitosbútor webáruház kínálatában nagyon sokféle ágyazható kanapé szerepel. A gazdag választék lehetővé teszi, hogy mindenki rátaláljon a tökéletes változatra, és senkinek se kelljen kompromisszumot kötnie vásárláskor. Az ülőalkalmatosságok kinézete teljes mértékben az egyedi igényekre szabható. Az egyes elemek - például a párnák vagy a fekvőfelület - színét, illetve szövetstruktúráját is ki lehet választani. Összesen több, mint 70 szövet áll rendelkezésre, 4 féle árkategóriában. Mivel a lehetőségek tárháza szinte végtelen, így a kanapék megjelenése könnyedén a lakás stílusához, egyedi atmoszférájához szabható. Igény esetén az egyedi kéréseknek is igyekszünk eleget tenni.

Az ágyazható kanapék erős vázszerkezettel, felépítéssel rendelkeznek, aminek eredményeképpen a nagyobb igénybevételnek is tökéletesen meg tudnak felelni. A fekvőfelület bonellrugós kialakítású, a felsőpárnázás jó minőségű habszivacsból és puha vattarétegből készül. A támla párnák nem fixek, a levételüket követően egy nagyobb ágyfelület áll rendelkezésre. Az ülés alatt egyszerűen elérhető egy tágas ágyneműtartó, ami 2 személy alvásához szükséges ágynemű tárolására lett tervezve. Az ülés kihúzásával és a támla hátra billentésével egy kényelmes, kétszemélyes alvóhelyet kapunk.

Bővebb info: A'la HOME Webáruház

Címke: Ágyazható kanapé
2019-10-30