Elindul Magyarország első CODM Multiplayer bajnoksága

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, nagyon nagy érdeklődés övezi a Call of Duty Mobile Hungarian League eseményeit. Augusztus elején a második díjátadó is sorra került, és a szervezők akkor elmondták, hogy sok meglepetéssel készülnek, és nagy változások jönnek majd az Esport világában. Most pedig az első ’Search & Destroy’ bajnokság érkezik szervezésükben.

Nemzetközi viszonylatban is nagyon nagy sikere van ennek a játékmódnak. A pályán van két célpont, amit meg kell semmisíteni. Az egyik csapat feladat a két célpont védelmezése az időlimit lejártáig, míg a másik csapat egy bombával felszerelkezve igyekszik megsemmisíteni az egyiket.

A szervezők kérdésünkre elmondták, hogy fokozni fogják a hangulatot a liga kapcsán, így az október első hetével induló multiplayer bajnokság elődöntőjét és döntőjét a díjátadó napján November 14.-én fogják megrendezni szurkolók és érdeklődök előtt.

Radikal Gyula továbbá elmondta, hogy nagyon sok tárgyi nyereményt és szakmai tanácsot ajánlottak fel a támogató cégek és partnerek. A Hungarian League-t a HELL ENERGY a PániqSzoba, Amazing Metal Art Gallery,Habakuk Bár, Goldman Game airsoft szervezők és a Honvédelmi Minisztérium támogatja jelenleg.

A multiplayer bajnokság indulásával kezdetét veszi a harmadik Battle Royal bajnokság selejtező körei is.

Mi már nagyon várjuk.

Címke: CODM Multiplayer bajnokság, E-sport
2020-09-15