Az ESSCA diákjainak 79%-a munkaszerződést ír alá még az egyetemi évek alatt

Az ESSCA tökéletes választás azon érettségiző és érettségivel rendelkező diákok számára, akik multikulturális környezetben szeretnének továbbtanulni, mindezt úgy, hogy nem kell elhagyniuk a biztonságot nyújtó hazájukat. A hároméves alapképzés elvégzését követően a hallgatók nemzetközileg elismert francia diplomát kapnak. Az ESSCA végzős hallgatóinak 79% még tanulmányaik befejezése előtt munkaszerződést ír alá hazai és nemzetközi vállalatoknál.

Budapest szívében a világ egyik legjobb üzleti iskolája

A budapesti kampusz idén szeptembertől hirdet először ösztöndíjas képzést a magyar diákok számára. Dunára néző kilátással, okostantermekkel, 1300 négyzetméteren várja a jelentkezőket. Az impozáns környezet mellett az oktatás magas színvonala is garantált.

A képzések színvonalát és az iskola kiválóságát igazolja, hogy az ESSCA-t a Financial Times a Világ egyik legjobb üzleti iskolájának minősítette, illetve több nemzetközi akkreditáló szervezet akkreditációjával – az európai EQUIS, az amerikai AACSB és az angol ABMA nemzetközi akkreditációval - is rendelkezik.

Az egyetem fő missziója megtalálni, és megfelelő képzésben részesíteni a jövő vezetőit.

Itt nemcsak a hozott pontok számítanak

Az ESSCA-ban nem kizárólag a középiskolából hozott pontok számítanak. A felvételi elbeszélgetés során arra is kíváncsiak, hogy milyen a jelentkező személyisége, milyen motivációk vezérlik, és mennyire fedezhető fel benne a jövő menedzsere.
Odafigyelnek arra, hogy a felvételi beszélgetés során nyugodt légkört teremtsenek és segítsék a felvételizőket abban, hogy maximális teljesítményt tudjanak nyújtani.

A sikeres felvételihez elengedhetetlen az érettségi megléte és a magabiztos angol nyelvtudás, hiszen az oktatás ezen a nyelven folyik.

Dr. Deli-Gray Zsuzsa
„Mi nemcsak a pontokat nézzük. Persze, fontosak a hozott tárgyak átlagai, ám ezen túlmenően sok más szempontot is figyelembe veszünk. Figyeljük, hogy melyik jelentkezőben látjuk meg a jövő menedzserét, nézzük, hogy milyen a diák személyisége és motiváltsága, és igyekszünk kideríteni, hogy vajon a kínált képzés illeszkedik-e a hallgató beállítottságához és a szakmai céljaihoz.” - mondta Dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA School of Management budapesti kampuszának igazgatója.

Az ESSCA egy humánus iskola, ezért minden felvételt nyert hallgatóval aláíratnak egy nyilatkozatot, mely szerint egész életében képviselni fogja a kampuszon elsajátított emberséges magatartást.

Az ESSCA épülete és diákjai

Az erős mentori rendszer hozzájárul a hallgatói központú légkör kialakulásához. „Fontos, hogy minden diákunknak az első perctől kezdve szakmai tutora van. Egy felnőtt szakember, aki fogja a kezét a három év során, segíti őt a szakmai gyakorlat kiválasztásában, a külföldi szemeszter átgondolásában és a választható tantárgyak meghatározásában is.” – teszi hozzá Dr. Deli-Gray Zsuzsa.

A tanulmányaik végén a diákok az ESSCA francia állam által elismert „Bachelor in International Management” francia diplomáját kapják, amely igen nagyra értékelt a multinacionális vállalatok körében. Sokéves statisztika alapján elmondható, hogy az ESSCA végzős hallgatóinak 79%-a még tanulmányaik befejezése előtt munkaszerződést ír alá hazai és nemzetközi vállalatoknál.

ESSCA sikersztori számokban:

  • A tavalyi évben a hallgatók 94%-a a végzést követő 3 hónapon belül talált munkát.
  • 91%-uk annál a cégnél kezdett el dolgozni, ahol szeretett volna.
  • A hallgatók 49%-a nemzetközi pozícióban kezdte meg munkáját.

A 2020/21-es tanévre július 31-ig van lehetőség jelentkezni, az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Pásztor Mónika
  • Mobil: 06202276055
  • E.mail: monika.pasztor@essca.fr

További információ: https://www.essca.fr/en

https://www.youtube.com/watch?v=cmtY-3dIfiQ&feature=youtu.be

Címke: ESSCA budapesti kampusz, Presston PR
2020-07-21