Az Asus VivoBook S15 színt visz a mindennapokba

Az Asus VivoBook S15 szériája igazán fiatalos és eleven. Nagyon jól illik üzletembereknek, iskolásoknak és mindenkinek, aki szeretne a személyiségéhez illő laptopot választani. Merész formatervezésével, pehelykönnyű kialakításával és egyedi színkombinációval hamar belopja magát az emberek szívébe.

Egy csepp szín a szürke hétköznapokba

A VivoBook S15 nem a hagyományos laptopok közé sorolható, mivel első ránézésre kitűnik a modern formatervezés és a merész színek. Meglepő árnyalatokkal kapható, mindenki megtalálja azt, amit keres. Az élénk, merész színek párosítása a finomabb árnyalatokkal komplementeres színösszeállítást eredményez, amitől a laptop hihetetlenül jól néz ki minden korosztály kezei között. Az Asus megfogadta az üzleti tanácsok többségét, és optimalizálta a laptop hűtési rendszerét és javította a gépelés kényelmességét. Ezzel két legyet ütött egy csapásra. A precíziós kialakítású ErgoLift zsanér enyhén megdönti a billentyűzetet, hogy tökéletes gépelési pozíciót biztosítson, ezzel javítja a hűtést a stabil számítógépes élmény érdekében.

Milyen színkombinációkkal kapható?

 • Éteri szürke-vörös
  Egy jól ismert klasszikus egy csipet vörössel felturbózva az oldalak mentén.
 • Ragyogó ezüst-sárga
  Optimista és vidám, határozottan a jövő színe.
 • Metálszürke
  Régóta nagy kedvenc, az érettség és megbízhatóság színe.
 • Jégcsap arany
  A kitartás és elegancia színeként a jégcsap arany a valódi luxust testesíti meg.
 • Mennyei zöld
  Egy kis titokzatossággal és bájjal fűszerezve ez a színváltozat olyan külsőt képvisel, amely magában hordozza a fényes jövő összes lehetőségét.

A laptop nem csak szép, de vékony és könnyű is. Elfér egy kisebb táskában, de bármelyik hátizsákban is. 18 mm vastag és 1.8 kg súllyal rendelkezik. A laptopot akár a legújabb 8. generációs Intel i7 processzorral, 16 GB memóriával és NVIDIA MX150 videokártyával is szerelik. A VivoBook S15 rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyek segítenek megvalósítani a felhasználók hétköznapi és különleges vágyait egyaránt.

Címke: Üzleti tanácsok
2019-04-26