A harcosok találkozása! Call of Duty M. közösségtalálkozó és díjátadó

Hatalmas érdeklődés övezte az augusztus 22.-én megrendezésre kerülő második Call of Duty Mobile közösségtalálkozót és díjátadót. Mi is elmentünk és megnéztük!

A szervezők elmondták, hogy az első teltházas díjátadó után egy nagyobb helyet kellett keresni a rendezvénysorozatnak, ami sokkal jobban megfelel a vendégeknek és játékosoknak. Ezért eset a választás az Erzsébet krt. 12 szám alatt található Habakuk bárra.

Call of Duty Mobile közösségtalálkozó és díjátadó

A TOP playerek mellett Magyarország legjobb klánjai is eljöttek. Az új magyar bajnok a HunterKillHun mellett jelen voltak a TetováltBunkók, Fortissimo, Team Rush, Revoltion, WoolfBlood és még sok meghatározó klán tagjai.

Hatalmas élmény volt találkozni a magyar CoDM közösség legjobbjaival és a Hungarian League szervezőivel.

A beszédet az egyik főszervező Radikal Gyula mondta, aki kiemelte már az elején, hogy nagyon jó látni, hogy rengeteg ismerős arc van a sorok között. Az egész rendezvényen egy családias hangulat és légkör jellemezte.

A Hell Energy, a PániqSzoba, Habakuk bár és a Honvédelmi Minisztérium által közel 500.000 forintértékben osztottak szét nyereményt a győztes csapatok között.

Call of Duty Mobile közösségtalálkozó és díjátadó

Az ötödik helyen a Fónagy István WolfBloodHUN csapata végzett. A negyedik helyen Krupanics Richárd TetováltBunkók csapata.

A dobogó harmadik fokára a Fortissimo léphetett fel Veller Tibor zászlaja alatt. A második helyezett egy nem régiben alakult klán a Lakatos Alex rányitása alatt álló Revolution klán lett. Az új magyar bajnok pedig a Horváth Dániel HunterKillHun lett!

Gratulálunk nekik!

Az átadó után az októberben induló bajnokság, selejtező húzását tartották. Abban a résztvevők is egyetértettek, hogy nagyon szoros lesz, és csak a legjobbak kerülhetnek be a legjobb 16 közé.

Call of Duty Mobile közösségtalálkozó és díjátadó

Nagy tapsvihar közepette köszönte meg a szervezők munkáját a közösség és bejelentette a főszervező, hogy Himer Fanni, Nyári Melinda, Holecz Adrián, Berecz Bence társszervezőkhöz csatlakozik hivatalos kommentátori pozícióban NickFck néven ismert Varga József is.

Radikal Gyula elmondta, hogy közép európai viszonylatban is kiemelkedő magyar bajnokságot hamarosan még nagyobb szintre szeretnék emelni. A bajnokság rendszerét is meg szeretnék változtatni, továbbá több játékot is be szeretnének vonni a későbbiekben.

Vele folytatott beszélgetés tanulságos volt, és bátran kilehet jelenteni, hogy érdemes lesz figyelni a munkásságukat.

Call of Duty Mobile közösségtalálkozó és díjátadó

A sorsolás és a díjátadó után egy nagyszerű fakultatív kerekasztal beszélgetés és közös játék vette kezdetét. Jó volt látni, hogy ennyire lelkesek és összetartó ez a közösség.

A csapat vezetők és irányítók elmondták, hogy hetekkel korábban már lefoglaltak szállást a játékosaiknak Budapesten. A PNV csapata is több napos klán találkozóval és bogrács partival kötötte össze ezt az eseményt.

Más játékokban ritkán lehet ezt a fajta erőt látni. Sok sikert kívánunk a selejtezőre a csapatoknak.

Várjuk a folytatást!

Címke: Call of Duty Mobile
2020-08-24